logo

Ak Parti Ataşehir Naim Yağcı ‘Vefa İftarı’nda Yol Arkadaşlarıyla Buluştu

Ak Parti Ataşehir Naim Yağcı ‘Vefa İftarı’nda Yol Arkadaşlarıyla Buluştu

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı bu güne kadar 3 kademede görev yapan teşkilat üyesi yol arkadaşlarıyla “Vefa İftarı”nda buluşturdu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları yürüten Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı ile bu güne kadar görev yapan teşkilat üyelerini “Vefa İftarı”nda buluşturdu.

Ak Parti Ataşehir teşkilatı “Vefa İftarı” programındaki konuşmalarından sık sık vefa gündeme geldi. Siyasette vefanın öneminin vurgulandığı konuşmalarda, teşkilat mensuplarına teşekkür edilip, “vefa” duygusunun önemine işaret edildi.

Ak Parti Ataşehir Naim Yağcı “Vefa iftarı” ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Uzun yıllardır bu yola gönül koymuş, büyük emekler vermiş teşkilatımızla “Vefa İftarı”nda bir araya geldik.

Bu özel buluşmada, teşkilatımızın geçmişten günümüze uzanan köklü birlikteliğini ve dayanışmasını bir kez daha pekiştirdik.

Bizleri iftar sofrasında bir araya getiren İlçe Başkanımız Sn. Burak Çifci ve yönetimine, iftarımıza katılarak bizleri onurlandıran İlçemizin Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi İstanbul Milletvekilimiz Sn. Av. Serkan Bayram’a ve katılımlarıyla bu akşamı daha da anlamlı kılan ilçemizin kuruluşundan bu güne kadar yol arkadaşlığı yaptığım gönüldaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ