logo

AK PARTİ ATAŞEHİR SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLEDİ

AK PARTİ ATAŞEHİR SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLEDİ

Ak Parti Ataşehir Başkanlığı’nın, çocuklara bisiklet hediye edildiği geleneksel sünnet şöleni, Ataşehir Mimar Sinan Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Av.Mustafa Naim Yağcı başkanlığında Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından sünnetleri yaptırılan 30’a yakın çocuğa söz verilen bisiklet hediyelerinin de teslim edildiği yemekli sünnet töreni Mimar Sinan Camii Konferans Salonu’nunda yapıldı.

Sünneti yapılan 30’a yakın çocuk ve aileleri ile davetlilerin katıldığı tören Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Törene, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, aralarında İsmail Levent Mehmet Korkmaz, Haluk Sadıkoğlu’nun da olduğu belediye meclis üyeleri, Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve yönetimi, teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

“Evlatlarımız bizlerin göz aydınlığı” diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, bütün mücadelenin onların hayırlı geleceğe sahip olması için yapıldığının altını çizdiği konuşmasında; “Gözlerine bakmaya kıyamadığımız evlatlarımız bizim geleceğimiz ve teminatlarımız. Bütün zamanımızı onların geleceği için harcadığımız evlatlarımızı zaman zaman ihmal ediyoruz. Bu göz aydınlığı, mutluluğumuzun kaynağı evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmemiz lazım” ifadelerine yer verdi.

Karne tatilinde olan çocukların başarılarını kutlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, anne babaların tatilde olan çocuklarla birlikte vakit geçirmeleri tavsiyesinde bulunarak; “Evlatlarımız için bir – iki günümüzü ayıralım. Karne tatilinde birlikte İstanbul’u gezelim. Bu 15 günlük süre içerisinde gezeceğimiz İstanbul’umuzun güzelliklerini çocuklarımızla birlikte paylaşalım. Tarihimizin, ecdadımızın yadigarı olan yerleri gezelim. Çocuklarımızla beraber zaman geçirelim” dedi.

Yemekli olarak düzenlenen sünnet şöleni, sünnet olan çocuklara hediyeleri olan bisikletlerinin verilmesi ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ