logo

Ak Parti Ataşehir Yürütüme ve Yönetim Kurulu Toplandı

Ak Parti Ataşehir Yürütüme ve Yönetim Kurulu Toplandı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı asaleten ataması yapılan Burak Çifci başkanlığında yeni Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu toplandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürütürken asaleten ataması yapılan Burak Çifci başkanlığındaki yeni Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu belli oldu.

Burak Çifci başkanlığında yeni Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda Yürütüme Kurulu üyelerini belirleyerek, görev dağılımını da gerçekleştirdi.

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE YÜRÜTME KURULU

Burk Cifci başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Yürütüme Kurulu Halil İbrahim Yazıcı, Fehmi Zafer Düşgün, Ali Kaağan Özarslan, Hakkı Topçu, Ahmet Gök, Burak Biçer, Sabri Sefa Önal, İsmail Güngörmüş, Adem Yılmaz, Yasemin Yıldırım, Uğur Büyük, Fatih Akıncı ve Burak İbrahimoğlu’dan oluşuyor.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, “Yeni Dönem İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulumuz ile toplantılarımızı İl Yönetim Kurulu Üyemiz @mtalhakor ve SKM Başkanımız @serdarorhan ın katılımlarıyla gerçekleştirdik.” Açıklamasını yaptı.

AK PARTİ ATAŞEHİR YÜRÜTME KURULU

Burak Çifci, Yürütme Kurulu ile ilgili açıklamasında ise “Yeni İlçe Yürütme Kurulumuz Teşkilatımıza, İlçemize ve İstanbul’umuza Hayırlı Olsun. Teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ataşehir’li komşularımız ile gönül birliğimizi pekiştirecek, 31 Mart akşamına kadar #Yenidenİstanbul diyerek durmaksızın mücadele edeceğiz!” ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ ATAŞEHİR YÖNETİM KURULU

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci oluşan yeni yönetim kurulunu şu açıklama ile duyurmuştu: Yeni İlçe Yönetim Kurulumuz Teşkilatımıza, İlçemize ve İstanbul’umuza Hayırlı Olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın liderliğinde, AK Kadrolarımız ile, milletimize olan sevdamızla ve hizmet aşkımızla durmaksızın mücadele edeceğiz!
    Tıpkı 2023 seçimlerinde olduğu gibi ahdimizi yenileyip 2024 zaferi için de gür bir sesle #Yenidenİstanbul ve #YeniBirAtaşehir vizyonuyla ufkumuzu genişletiyor, heyecanımızı tazeliyor, hedefimize doğru emin adımlar ile koşuyoruz.

Hazırız, kararlıyız.

Burak ÇİFCİ

İLÇE BAŞKANI

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ