logo

Ak Parti Ataşehir’de Bakanlı Bayramlaşma

Ak Parti Ataşehir’de Bakanlı Bayramlaşma

Ak Parti Atasehi_bayram_Bakan Egemen BagisAk Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Bakan Egemen Bağış, milletvekilleri ve belediye başkan aday adaylarının katılımı ile Ataşehir Ak Parti İlçe Merkezi’nde bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Bayramın ikinci günü saat 12.00’da Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu’nun ev sahipliğinde düzenlene törenle bayramlaştı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda yapılan bayramlaşma töreni Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakerci Egemen Bağış’ın da katılımı ile gerçekleşti.

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Bayramlaşma törenine Bakan Bağış ile birlikte; Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Ataş, Belma Satır, Osman Boyraz, MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız, Ataşehir Belediye Başkan ve Belediye Meclis üyesi aday adayları, Ak Parti İlçe Yönetimi, mahalle yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu bayramlaşma töreni açılış konuşmasına, Teşkilatı ve aday adaylarını selamlayarak başladı. İyi bir çalışmayla Ataşehir’i Ak partili yapabileceklerinin altını çizen Nimetullah Topu, Başbakan Erdoğan’ın İETT otobüs töreninde ”Bana her şey Ataşehir’i hatırlatıyor.”sözlerini işaret ederek, bir olup birlik olup seçimden başarı ile çıkmaları gerektiğinin altını çizdi.

Nimetullah Topu’nun açılış konuşması sonrası resmi başvurusunu yapmış Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayları Zeyyad Gümüş, Muharrem Ödemiş, Necdet Dursun, Abdülkadir Cebeci teşkilatla tanışma ve selamlama kapsamında birer konuşma yaptı.

Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız, MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Ak Parti Milletvekili Belma Satır, Ak Parti Milletvekili ve SKM Başkanı Mustafa Ataş, Ak Parti Milletvekili yaptıkları konuşmalarla teşkilatı ve partilileri selamlayarak bayramlarını tebrik ettiler.

Kadıköy’deki bayramlaşmadan gelen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakerci Egemen Bağış teşkilat ve parti mensupları ile bayramlaşma konuşmasında, daha öncede dillendirdiği “Hatalı solama ölüm, hatalı oylama zulüm getirir.” sloganını tekrarlayıp; Ataşehir’de gemileri yaktıklarını ifade ederek, “Ataşehir’de belediyeyi alana kadar durmak yok yola devam.”dedi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ