logo

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE BAYRAMLAŞTI

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE BAYRAMLAŞTI

ak parti_bayramAK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Küçükbakkalköy’deki ilçe merkezinde düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma töreni ile partililerle bayramlaştı. AK Parti Ataşehir’de bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Küçükbakkalköy’deki ilçe merkezinin önünde Kurban Bayramı nedeni ile bayramlaşma töreni düzenledi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde AK Parti Ataşehir İlçe Merkezi’nin önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine; Ak Parti Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Ak Parti İstanbul milletvekilleri Belma Satır ve Osman Boyraz, Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkan Adayı olan Nimetullah Topu, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı aklaşan kongre sürecinden güçlenerek çıkacakları inancını vurguladığı bayramlaşma konuşmasında; “Samimiyet, sabır, sadakat, teslimiyet, dayanışma, paylaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik, barış, huzur ve mutluluk günleri olan, mutluluk iklimi olan kurban bayramına bizleri ulaştıran yüce rabbime sonsuz şükrediyor, bayramınızı kutluyorum. Dünyanın bir çok noktasında savaş, karışıklık, zulüm ve tehdit adlında bayrama girmek zorunda kalan ve bayramı bayram gibi yaşayamayan Müslüman kardeşlerimiz var.” diyerek zulüm ve tehdit yüzünden bayramlarını kutlayamayan Müslümanlara Allahtan yardım diledi.

Bayramlaşma töreninde AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Hande Bozatlı, AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Osman Boyraz yaptıkları kısa konuşmalarla partililer ve teşkilatlarının bayramını kutladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ