logo

Ak Parti Ataşehir’de İstifa!

Ak Parti Ataşehir’de İstifa!

nimetullah_topu_aday-adayligiAk Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı başvurusu yapmak üzere 5 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu yapmadan önce, parti tüzüğü gereği 5 yıldır sürdürdüğü Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

Dün akşam saatlerinde Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na gelen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nimetullah Topu, coşkulu ve kalabalık partili tarafından karşılandı. Partili ve destekçileri eşliğinde Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndan istifa ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayılığı başvuru dilekçelerini verdi.

Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nimetullah Topu yaptığı kısa açıklamada; “5 yıldır onurumla, şerefimle sürdürdüğüm Ak Parti Ataşehir İlçe Başkalığı görevimden Ataşehir’i Ak Partili Belediye ile buluşturmak için istifa ettim. Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak partim de görev verir aday olursam, Ataşehirlileri Ak Partili Belediye anlayışı ile tanıştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Partimizin Ataşehir’de seçimi alması için elimizden geleni yapacak, var gücümüzle çalışacağız.”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ