logo

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE ‘KAN BAĞIŞ KAMPANYASI’

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE ‘KAN BAĞIŞ KAMPANYASI’

Ak_parti_kan_kampanyasi (1)Türk Kızılayı Ataşehir ile AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Kan Bağışı Kampanyası”na ilçe başkanı, milletvekilleri ve teşkilat mensupları destek verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türk Kızılayı Ataşehir Şube Başkanlığı ile AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı‘nın 4-5 Aralık 2015 tarihleri arasındaki İlçe merkezinde düzenlediği “KAN BAĞIŞI KAMPANYASI”, İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, AK Parti İstanbul milletvekilleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Ak_parti_kan_kampanyasi (2)

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı Ataşehir‘in birlikte organize ettiği “KAN BAĞIŞI KAMPANYASI” kampanyasına AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı Ve Türk Kızılayı Ataşehir Şube Başkanımız Rahman Baki İle birlikte; Ak Parti İstanbul milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, İsmet Uçma, Hasan Turan, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Zafer Düşgün İle Selami Kaplan, teşkilat mensupları, partililer ve vatandaşlar “KAN BAĞIŞI KAMPANYASI ” kampanyasına katılarak Türk Kızılayı’na destek verdi

Türk Kızılayı; “Küçük Bahaneler Büyük İyiliklere Engel Olmasın!”, “Türk Kızılayı’na KAN BAĞIŞI Yapın”, “Üç Kişiye Umut Olun, Hayat Kurtarın!” sloganları ile çeşitli kurum ve kuruluşlarının desteğiyle düzenlediği “KAN BAĞIŞI” kampanyaları ile toplanan kanları bankalarda saklıyor, ihtiyaç durumunda vatandaşlar kanlarını kan bankalarından temin ediyor.

Ayrıca Türk Kızılayı, afet, savaş gibi olağan üstü koşularda ortaya çıkacak kan ihtiyacını karşılamak üzere kan bankalarında kan depoluyor.

Ak_parti_kan_kampanyasi (6)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ