logo

Ak Parti Ataşehir’de Naim Yağcı İle Devam Ediyor

Ak Parti Ataşehir’de Naim Yağcı İle Devam Ediyor

ak atasehir_naimAK Parti Ataşehir 3. Olağan Kongresi’nden oy birliği ile mevcut başkan Av. Mustafa Naim Yağcı ile devam kararı çıktı. Mustafa Naim Yağcı tekrar Ak Parti Ataşehir’de  

Recep Kenan/itvhaber.com

Son güne kadar iki adayla girileceği beklenen anca kongre akşamı yapılan görüşmeler üzerine Turan Durmuşoğlu’nun adaylıktan çekilmesi sonrasında tek aday olarak girilen AK Parti Ataşehir 3. Olağan Kongresi A. M. Naim Yağcı’nın oy birliği ile başkanlığa tekrar seçilmesi sonuçlandı. Av. Mustafa Naim Yağcı tekrar Ataşehir Ak Parti ilçe başkanı…

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen AK Parti Ataşehir 3. Olağan Kongresi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile Erol Kaya, Osman Boyraz, Mihrimah Belma Satır, İsmet Uçma’nın da aralarında olduğu Ak Parti İstanbul milletvekilleri,  Ak Parti İstanbul Milletvekili ve 61. Dönem Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, AK Parti Genel Merkez MKYK ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeleri, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Misafir olarak katılan Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’in de aralarında bulunduğu komşu ilçe başkanları ve ardımcıları, Çankırı Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile birlikte çok sayıda misafir belediye başkanları ve yardımcıları, siyasi parti ve STK temsilcileri, Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Ataşehir mahalle teşkilatları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Spor Salonu’nda Saat 15:30’da başlayan AK Parti Ataşehir 3. Olağan Kongresi’nde açılış konuşmasını mevcut ilçe başkanı Av. M. Naim yağcı yaptı.

Protokoldeki Ak Parti yöneticileri ve milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda kongredeki başarıya dikkat çekip; İstanbul’un ilçe kongrelerinin en başarılarından olan Ataşehir ilçe kongresini düzenleyenlere teşekkür edildi.

Protokol ve selamlama konuşması ile devam edilen kongredeki konuşmanın son bölümünde Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ilçe kongrelerinin tüm İstanbul’da iyi geçtiğini belirterek, kongrelerde emeği olan tüm partililere teşekkür etti.

Gündem tamamlandıktan sonra yapılan oylama sonucu Divan Başkanlığından yapılan açıklamada oylamaya katılıp oy kullanan 324 delegeden geçerli olan 312 oyun tamamını alan mevut ilçe başkanı Av. M. Naim Yağcı Ak parti Ataşehir İlçe Başkanlığına oy birliği ile tekrar seçildi.

Oylama sorası yaptığı açıklamada Kongre sürecinin zorlu geçtiğinin altını çizen Ak parti Ataşehir İlçe Başkan Av. Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Ataşehir 3. Olağan Kongresi’nin teşkilatlarının birlik ve beraberliği içerisinde tamamlamış olduğunu ifade edip; “kongre sonrasında oluşan yeni yönetim inşallah partimize, Ataşehir’imize hayırlı olur. Partimize ve özellikle Alaşehir’imize hizmet edecek bir kadro olmasını umut ediyorum. Temenni ediyorum… Ve inanıyorum ki; öyle olacaktır. Ataşehir’imiin arzu ettiği, beklediği hizmetleri yapacak bir Ak Parti kadrosunu kurmuş olduk. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hizmetleri çok daha farklı bir heyecanla Ataşehir’imize kazandıracağız” dedi.

Anayasa Mahkemesi’nin seçim barajı ile ilgili bireysel baş buruyu görüşme kararını eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Anayasa Mahkemesi Başkanı’na, “Siyaset yapacaksa cüppesini çıkarsın”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ