logo

Ak Parti Ataşehir’de ‘Yerel Yönetimler’ gündemli ‘Danışma Meclisi’

Ak Parti Ataşehir’de ‘Yerel Yönetimler’ gündemli ‘Danışma Meclisi’

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın “Yerel Yönetimler” gündemli “Danışma Meclisi” toplantısı Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’in ev sahipliğinde “Yerel Yönetimler” gündemli düzenlenen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, il başkan yardımcıları Malik Ejder Batur, Mehmed Emin Özkaya, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili M.Naim Yağcı, belediye meclis üyeleri, İl yöneticileri Ali Sevinç, Nurullah Aktaş, Zeynep Bayır, İl kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, ilçe Ana Kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

“İBB’NİN ATAŞEHİR’DE KALICI BİR YATIRIM YOK”

Yerel Yönetimler” gündemli “Danışma Meclisi” toplantısında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Ataşehir Belediyesi’nin 3 dönemdir CHP’de olduğunu hatırlatarak, vaad edilen projelerin gerçekleştirilmediğini, yine CHP’de olan İBB’nin Ataşehir’de kalıcı bir yatırımın olmadığını ifade etti.

ATAŞEHİR İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜKLERİNİ VURGULADI

Ataşehir için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini Vurgulayan İsmail Erdem İmar İskan konutlarında kentsel dönüşüm için Bakanlık ile yapılan görüşmelerle sonuçlandığı, deprem güvenli olacak 1072 konutluk ilk etabın temelinin atıldığını kaydetti. Erdem, Ataşehir FSM’ye ek hastane yapımı, Kayışdağı’na teleferik, Gümrük alanına millet bahçesi ve spor tesisi yapımı için çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade etti.

Toplantıda Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili N.Naim Yağcı yaptıkları konuşmalarla, yerel yönetimler ile ilgili görüşlerini aktardılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ