logo

AK Parti Ataşehir’den Sevgi Yürüyüşü

AK Parti Ataşehir’den Sevgi Yürüyüşü

ak_parti_sevgi_yuruyusu (0)

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı İstanbul 1.Bölge Milletvekili adaylarının da katıldığı “Sevgi Yürüyüşü”yle İçerenköy Sahası’nda Mustafa Ceceli konserine katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı; 1.Bölge milletvekili adaylarının da katıldığı ‘Sensiz Olmaz’ Temalı Sevgi Yürüyüşü İlçe binasının önünde başlayan “Sevgi Yürüyüşü” ile geldikleri İçerenköy Futbol Sahası’nda Mustafa CECELİ Konserine katıldı.

Küçükbakkalköy’deki ilçe merkezinde başlayan, İçerenköy Futbol Sahası’nda sona eren yürüyüşe;  AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları teşkilat mensupları ve 1. Bölge Milletvekili adayları Osman Boyraz, Hurşit Yıldırım, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğulları, Bİlal Topçu, Coşkun Koç, Fatma Eren, Ayşe Kartal ile partililer katıldı.

AK Parti Ataşehir İlçe Merkezi önünde başlayan ve milletvekili adaylarının da katıldığı “Sevgi Yürüyüşü” ile İçerenköy Futbol Sahası’na gelen Ak Partililer burada Faik Işık öncülüğünde AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Mustafa Ceceli konserini izlediler.

ak_parti_sevgi_yuruyusu (19)ak_parti_sevgi_yuruyusu (24)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ