logo

Ak Parti, Ataşehirli Gençleri ‘Mustafa Ceceli’yle Coşturdu

Ak Parti, Ataşehirli Gençleri ‘Mustafa Ceceli’yle Coşturdu

Ak_Atasehir_mustafa_ceceliAk Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Faik Işık’ın katkısıyla   düzenledi ‘Mustafa Ceceli’ konseri Ataşehirli geçleri coşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mustafa Ceceli hayranı gençlerin ağırlıklı olduğu Ataşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği ‘Mustafa Ceceli’ konseri İçerenköy Futbol Sahası’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Ataşehir İlçe Merkezi önünde başlayan ve milletvekili adaylarının da katıldığı “Sevgi Yürüyüşü” ile İçerenköy Futbol Sahası’na gelen Ak Partililer burada Faik ışık öncülüğünde AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Mustafa Ceceli konserini izlediler.

AK Parti 1.Bölge Milletvekili adayı Faik Işık’ın sponsorluğunu üstlendiği Mustafa Ceceli konseri öncesi konuşan İlçe Başkanı Av. Mustafa  Naim Yağcı; “Sevgi ile sevgi yürüyüşüne çıkıyoruz. Ataşehir’i hep beraber selamlıyoruz. Türkiye’nin kaderinin masaya yatırıldığı önemli bir seçimin arifesindeyiz. İki binli yıllar ülkemiz uçurumun kenarında olduğu bir konumdaydı. İşte AK Parti bu ülkeyi o aşamadan aldı ve ciddi mücadelelerle milletinden aldığı destekle önüne çıkan engelleri bir bir aşmak suretiyle bu aydınlık günlere getirdi. Muhalefet ne kadar direnirse dirensin millet bu iktidarın sahibidir. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde bu iktidarını en güçlü şekilde devam ettirecektir.  Bu etkinliğimiz ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun” dedi.

Atasehir_mustafa_ceceli (21)

Naim Yağcı’nın konuşmasından sonra sahneye gelen Ak Parti İstanbul 1.Bölge milletvekili adayları vatandaşlara tanıtıldı.

Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Mahalleler Arası Futbol Turnuvası  1. ve Örnek Mahallesi Teşkilat Takımı’na turnuva ikincisi Fetih Mahallesi takımlara İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, SKM Başkanı Sinan Ayrancı, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü ile Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve milletvekili adayları kupaları ve hediyeleri verdi.

Mustafa Ceceli’nin sahne performansıyla gece geç saatlere kadar coşkuyla devam eden etkinliğin sonunda Ceceli’ye 10 numaralı bir forma hediye edildi.

Atasehir_mustafa_ceceli (97)Atasehir_mustafa_ceceli (41)Atasehir_mustafa_ceceli (40)Atasehir_mustafa_ceceli (51)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ