logo

Ak Parti Başkan Adayı Naim Yağcı Ataşehir Çankırılılar Derneği’ni Ziyaret Etti

Ak Parti Başkan Adayı Naim Yağcı Ataşehir Çankırılılar Derneği’ni Ziyaret Etti

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı Ataşehir Çankırılılar Derneği’ni ziyaret etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir Çankırılılar Derneği‘ne ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçim çalışmaları ve sonrası ile ilgili düşünce ve projeleri hakkında paylaşımında bulunan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’deki Çankırılıların desteğini istedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Belediye Başkan Adayımız sayın @naimyagci_ Çankırılılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı sayın İsmail AÇIKGÖZ ve yönetimine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.” İfadeleri yer aldı.

Ak Parti Ataşehir Başkan adayı Naim Yağcı’nın Ataşehir Çankırılılar Derneği ziyaretine İBB Meclis Üyesi Fatih Kayacı’nın da aralarında olduğu meclis üyesi adayları ile ilçe yöneticileri katıldı.

Toplantıda, kendisinde Çankırılıların özel bir yeri olduğunu kaydeden Naim Yağcı, çok yakın dostlarının, mesai arkadaşlarının geçmiş dönemde görev yaptığı zamanlarda pek çok Çankırılı dostu olduğunu vurguladı.

Ataşehirde Çankırılı aday adayı olan adaylardan neredeyse tamamına yakınına Meclis üyeliği listesinde yer verdiğinin altını çizen Ak Parti Ataşehir Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı, açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü;
“Listemizde 3. Sırada  yer alan genç hemşehriniz benimle uzun yıllar yol arkadaşlığı yaptığım aynı zamanda İBB’de 5 yıl birlikte meclis üyeliği yaptığımız Fatih Kayacı ve listemizde yer alan Tuncay Gül, Rıza Kaplan ve Nilay Çelen hanıma Çankırılılar olarak tam destek vermenizi ve aynen sizlerde adaylarımız gibi bizim için Ataşehir için çalışmanızı istiyorum.


   Sizlerin de desteği ile 31 Mart’ta el birliği ile el ele vererek Cumhur ittifakı olarak seçimleri kazanacağız inşallah.
    Sosyal donatı alanlarıyla sosyal tesisleri ile gençlik merkezleri kentsel dönüşümü ile hizmetlerden eksik kalan Aaşehirlileri 1 Nisan sabahında kurtaracağız. Derneklerin kullanabileceği, toplantılarını, organizasyonlarını yapabileceği, nitelikli merkezler inşaa edeceğiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ