logo

Ak Parti, Genel Merkezden Video Konferansla Bayramlaştı

Ak Parti, Genel Merkezden Video Konferansla Bayramlaştı

Ak Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Genel Merkezi’nde video konferans yöntemiyle gerçekleşen bayramlaşmayla teşkilatın Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bayramlaşma ile ilgili yapılan paylaşımda geç saatlere kadar bayramlaşmanın sürdüğünü kaydeden Ak Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Gecenin sabaha eriştiği bu saatlerde de devam eden çalışmalarımızın arasında AK Parti’mizin fedakar mensuplarıyla bayramlaşıyor, hasbihal ediyoruz.” Dedi.

AK PARTİ’MİZİN FEDAKAR MENSUPLARIYLA BAYRAMLAŞIYOR, HASBİHAL EDİYORUZ

Ak Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayramlaşma ile ilgili paylaşımında şunları kaydetti:    “Gecenin sabaha eriştiği bu saatlerde de devam eden çalışmalarımızın arasında AK Parti’mizin fedakar mensuplarıyla bayramlaşıyor, hasbihal ediyoruz.
 Yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm kardeşlerimin, aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun.”

AZİZ MİLLETİMİZİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

Bayramlaşma ile ilgili paylaşım yapan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise; Yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm kardeşlerimin, aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, 3 Kademe İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 3 Kademe İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile video konferans yoluyla bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ