logo

AK Parti Grubunda Yeni Koronavirüs Pozitif Tanı Vakası

AK Parti Grubunda Yeni Koronavirüs Pozitif Tanı Vakası

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıktığı, tedavisine başlanan Akbaşoğlu’nun durumunun iyi olduğu belirtildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik yaptığı basın toplantısında bu sabah yapılan testte AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun Covid-19 (koronavirüs) testinin pozitif çıktığını kaydetti.

Bu gün yapılan toplantının bu nedenle video konferans yöntemiyle yapıldığını kaydeden Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, koronavirüs (Covid 19) tedbirlerinden sosyal mesave maske ve temizlik üçlüsünün önemine vurgu yaptı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun bugün TBMM’ye gelerek grup başkanı, grup başkan vekilleri, idare amirleri ve komisyon başkanları seçiminde oyunu kullandığı kaydedildi.

YENİDEN AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ SEÇİLDİ

Öte yandan Kovid 19 pozitif tanılı olduğu halde seçimlerde oyunu kullanan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu bu gün yapılan seçimde TBMM Grup Başkanvekilliği görevine yeniden seçildi.

AKBAŞOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU İYİ

Koronavirüs (Covid 19) testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Akbaşoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve AK Parti Genel Merkezi tarafından sürecin takip edildiği bildirildi.

CHP’Lİ ÖZEL’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel genel kurulda yaptığı açıklamada “Sayın Akbaşoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili olumsuz bir haber aldık geçmiş olsun diyoruz, acil şifalar diliyoruz yakından takip ediyoruz. ” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ