logo

Ak Parti İBB Adayı Murat Kurum Ataşehir’de İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Ak Parti İBB Adayı Murat Kurum Ataşehir’de İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Ak Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Ekonomi Kulübü tarafından Ataşehir’de düzenlenen programda iş insanları ile bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Ekonomi Kulübü tarafından Ataşehir’de düzenlenen programa katıldı.

Kulübü tarafından Ataşehir’de düzenlenen program Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifçi ile Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı’nın konuşmaları ile başladı.

Ataşehir’de düzenlenen programa katılan Ak Parti İBB başkan adayı Murat Kurum, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız Aziz Yeniay’a yapılan saldırıyı kınadı.

KÜÇÜKÇEKMECE’DEKİ SİLAHLI SALDIRIYI KINADI

Ak Parti İstanbul Büyükşehir (İBB) Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekonomi Kulübü tarafından Ataşehir’de düzenlenen programdaki konuşmasına Küçükçekmece AK Parti Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın uğradığı silahlı saldırı ile haberini duyurarak başladı.  Kurum, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız Aziz Yeniay’a yapılan saldırıyı kınadı.

Ataşehir’de Ekonomi Kulübü tarafından iş dünyasının önde gelen liderlerinin katılımıyla düzenlenen “İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile İş İnsanları Buluşması”na Ak Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte; Ak Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifçi, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sâdun Bizel, mahalle muhtarları, STKtemsilcileri ve basın mensupları katıldı.

İSTANBUL 5 YILDIR LİYAKATSİZ ELLERDE KESİNTİYE UĞRADI

İstanbul’un 5 yıldır liyakatsiz ellerde kesintiye uğradığını, geleceğin ihmal edildiğini vurgulayan Murat Kurum konuşmasında, İstanbullunun ihmal edildiğini iddia ederek, “İş insanlarımızın sesi duyulmamıştır. Esnafımız göz ardı edilmiştir. Annelerimiz, gençlerimiz, yavrularımız çözümsüzlük ortamına terk edilmiştir. Muhtarlarımızın, derneklerimizin talepleri sümen altı edilmiştir.” Dedi.

ATAŞEHİR’DE ŞERİFALİ ÇİFTLİĞİ’Nİ BİLİR MİSİNİZ?

İBB Başkan Adayı Kurum, İstanbul’u yeniden dünyanın en iddialı şehirleri arasına katmayı hedeflediklerini belirterek, “Görmezden geldiğiniz Ataşehir’de Şerifali Çiftliği’ni bilir misiniz? İşte biz bu alanda nasıl yüzlerce konut ve dükkânı, sosyal tesisleri, camileri ve okulları aynı anda yapıyorsak; yine öyle yapacağız. Yeniçamlıca, Mevlânâ, Mimarsinan ve Barbaros’ta yeni rezerv yapı alanlarımızda nasıl arı gibi çalışıyorsak, yine öyle çalışacağız.” Diye konuştu.

MİMAR SİNAN CAMİİ’MİZİ YAPTIK CEMAATİYLE DOSTLUKLAR KURDUK

Ataşehirli olduğunun, Ataşehiri bildiğinin altını çizen Murat Kurum, Ataşehir’de yapılan hizmetleri hatırlattığı klonuşmasında, “Mimar Sinan Camii’mizi hem yaptık, hem de cemaatiyle çok güzel dostluklar kurduk. Bugün de uzun yıllardır dostluğumuzun devam ettiği, İstanbulumuzun ekonomisinin gücünü temsil eden iş insanı kardeşlerimizle bir aradayız. Ataşehir’de birbirimizi çok iyi tanıdığımız sevgili muhtarlarım buradalar. Beni hiç yalnız bırakmayan dernek başkanlarım yine buradalar. İstanbul’umuzu ortak akılla çok daha ileri seviyelere taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

BU AZİZ ŞEHİR, KASTEN VE BİLEREK DURDURULMUŞTUR

Murat Kurum, “Mevcut CHP’li İBB yönetiminden önce şehircilikteki, ulaştırmadaki ve belediyecilikteki başarılarıyla dünya liginde zirveyi hedefleyen bu aziz şehir, kasten ve bilerek durdurulmuştur. İhmalkârlıkla, iş bilmezlikle, gündem saptırmalarıyla ve algı belediyeciliğiyle durdurulmuştur.” Dedi.

ŞANLI TARİH 5 YILDIR LİYAKATSİZ ELLERDE KESİNTİYE UĞRAMIŞTIR

Ak Parti İstanbul Büyükşehir (İBB) Belediye Başkan Adayı Murat Kurum konuşmasında şu ayrıntılara yer verdi;
“Ecdadın bu derece kutsal bildiği bu şehrin 571 yıllık şanlı tarihi, 5 yıldır liyakatsiz ellerde kesintiye uğramış, geleceğimiz ihmal edilmiştir. İş insanlarımızın sesi duyulmamıştır, esnafımız göz ardı edilmiştir. Annelerimiz, gençlerimiz, yavrularımız çözümsüzlük ortamına terk edilmiştir. Muhtarlarımızın, derneklerimizin talepleri sümen altı edilmiştir.”

İSTANBUL’U BEŞ YILLIK FETRET, DURAKLAMA DÖNEMİNDEN DE KURTARACAĞIZ

“İstanbul’u beş yıllık fetret döneminden de duraklama döneminden de kurtaracağız. Yine dünyanın en iddialı şehirleri arasına sokacağız. Tek yürek olacağız, tek bir ideal etrafında toplanacağız. İstanbul’umuzu ortak akılla, halkımızın derin aklıyla, ‘İstanbul’un Kadim Bilgeliğiyle’ yöneteceğiz.”

OTOYOL AVANTAJI ATAŞEHİR HALKI İÇİN DEZAVANTAJA DÖNMÜŞ

“Ataşehir ilçemizin etrafını otoyollar ve E5 çevrelemiş durumda. Peki, Ataşehir bu avantajdan yeterince yararlanabiliyor mu? Hayır ama neden? Çünkü ne büyükşehir ne de ilçe belediyesi meseleye bütüncül olarak bakmadığı için şunu göremiyorlar. Ne yeni yollar yapıyorlar; ne de ilçenin merkezine doğru yeni yollar yapmadığında; otoyol avantajının halkımız için dezavantaja dönüşeceğini görebiliyorlar. İnanın herkes dolmuş durumda. Bu trafik çilesine bir de söz verilen otoparkların yapılmayışı eklendiğinde, Ataşehirli hemşehrilerimizin çileden çıktığı bir durumda.”

İMARDA, REZERV YAPI ALANLARIMIZDA NASIL ARI GİBİ ÇALIŞIYORSAK, ÖYLE ÇALIŞACAĞIZ

“Yeniçamlıca, Mevlânâ, Mimarsinan ve Barbaros’ta yeni rezerv yapı alanlarımızda nasıl arı gibi çalışıyorsak, yine öyle çalışacağız. Aşık Veysel ve Mustafa Kemal’de imar planı iptal edilen yerleri nasıl yeniden plana kavuşturduysak, yine öyle yapacağız. İçerenköy’de donatı alanındaki riskli evleri nasıl vatandaşımızla birlikte dönüştürüyorsak, yine öyle yapacağız. Sizin unuttuğunuz Örnek’te uğramadığınız, Esatpaşa’da mülkiyet sorununu nasıl çözdüysek, yine öyle çözeceğiz. İnönü, Kayışdağı, İçerenköy’ün sınırları içinde kalan 632bin metrekarelik alanda İstanbul’un en büyük kentsel dönüşümlerinden birini nasıl başlattıysak; yine aynı dev dönüşümleri öyle başlatacağız.”

İMARDA, REZERV YAPI ALANLARIMIZDA NASIL ARI GİBİ ÇALIŞIYORSAK, ÖYLE ÇALIŞACAĞIZ

“Bu şehre, kasten 5 yıl kaybettirenlerden olmayacağız. Biz İstanbullulara; her rengiyle, tüm farklılıklarıyla, tüm dinamikleriyle birlikte güçlenen bir 5 yıl vaat ediyoruz. Biz İstanbullulara; huzurlu, mutlu, özgüveni yüksek, yenilikçi ve girişimci, ekonomide oyun kurucu bir İstanbul vaat ediyoruz. İstanbul’un yeni yüzyılını, gençlerimizle, kadınlarımızla, yediden yetmişe tüm İstanbullularla birlikte inşa edeceğiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ