logo

Ak Parti İl Başkanı Bayram Şenocak Ataşehir Trabzonluları ziyaret etti

Ak Parti İl Başkanı Bayram Şenocak Ataşehir Trabzonluları ziyaret etti

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak beraberinde Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya ve yönetimi ile birlikte Ataşehir Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Namık Sürmen başkanlığındaki Ataşehir Trabzonlular Derneği’ni ziyaret eden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’a Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetimi ile birlikte Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem de eşlik etti.

Her konuşmasında söylediğinin altını çizdiği “Bize her yer Trabzon” ifadelerinin maç sloganı olmadığını ifade eden Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen, “Bize her yer Trabzon demek bizim tüm insanlarla mesafemiz aynasıdır demektir.  Bu vesile ile vatanın milletinin bütünlüğünü seven herkes bize göre Trabzonludur” dedi.

Sancaktepe’de başarılı belediyecilik örneği verdiğini iddia ettiği İsmail Erdem’in Ataşehir’de aday gösterilmesinin önemine işaret ederek; “İsmail Erdem, vizyonu ile Ataşehir ‘in çehresini değiştirecek ve birçok prestiji yüksek proje ortaya koyacak.” Diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ