logo

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Adayı İçin Adı Geçenler

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Adayı İçin Adı Geçenler

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri siyasi partilerden Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında kulislerde bazı isimler öne çıkıyor.

Recep Kenan / itvahber.com

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken, siyasi partilerin adaylar merakla beklenirken Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında kulislerde bazı isimler öne çıkıyor.

Muhalefetin İstanbul Büyükşehir Başkan adaylarından belli olurken, iktidar partileri Cumhur İttifakı ortaklarının kimi İBB‘de aday olarak göstereceği merak ediliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) Ekrem İmamoğlu karşısında kimi aday gösterebilir? Ak Parti İBB adayı olarak kimlerin isimleri konuşuluyor?

AK PARTİ’DE İSTANBUL İÇİN 5 İSİM ÖNE ÇIKIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için kulislerde; Ali Yerlikaya, Selçuk Bayraktar, Tevfik Göksu, Fahrettin Koca ve Adil Karaosmanoğlu konuşuluyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İş insanı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Murat Kurum, İstanbul Esenler Belediye Başkanı ve İBB AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu ve Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaosmanoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında kulislerde ismi konuşulanlar arasında yer alıyor.

Özellikle pandemi dönemindeki çalışmalarıyla dikkat çeken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları arasında ismi geçen Ak Partili aday olarak öne çıkıyor.

Öte yandan yaptığı çalışmalarla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı niyetini açıkça paylaşan Metin Külünk, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ