logo

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Netleşti

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Netleşti

Son dakika geçilen seçim kulis haberlerine göre Ak Parti’nin uzun süredir beklenen 31 Mart Yerel seçim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday netleşti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirleyerek tebliğ etti.

Son dakika gündeme gelen iddialara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum‘u arayarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını tebliğ etti.

Bu durumda kulislerde dolaşan ve son günlere kadar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın önde görüldüğü Ak Parti İstanbul Büyükşehir adaylığı yarışında Murat Kurum ile birlikte Tevfik Göksu ve Mehmet Ergün Turan isimleri konuşuluyordu.

Haftasonu yaklaşırken son iki günde 31 Mart Yerel seçim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında İklim ve Şehircilik eski Bakanı Murat Kurum’un adının öne geçtiği konuşuluyordu.

7 Ocak Pazar günü saat 14:00’te Haliç’te yapılacak aday tanıtım toplantısında Murat Kurum’un adayı kamuoyuna duyurulacağı ifade ediliyor.

Bu durumda Ekrem İmamoğlu’nun karşısında Murat Kurum, Ak Parti İstanbul belediye başkanlığı için mücadele edecek isim olarak açıklanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ