logo

Ak Parti İstanbul Gençliği Melih Ecertaş’a Emanet

Ak Parti İstanbul Gençliği Melih Ecertaş’a Emanet

ak_parti-gencGenel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İl Başkanı Selim Temurci’nin katıldığı kongrede AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları başkanılığına Melih Ecertaş seçildi.

Recep Kenan / itvhaber.com

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları yeni başkanı Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin de katıldığı kongrede seçildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları 4. Olağan İl Kongresi sonucunda, Melih Ecertaş AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Kongrede 365 oy alarak AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Melih Ecertaş, seçimlerin tamamlanmasının ardından yaptığı konuşmayla tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

İstanbul’un 39 ilçesinden gelen gençlerin ve teşkilat mensuplarının katlımıyla gerçekleştirilen kongreye, bakanlar, Genel Başkan yardımcıları, milletvekillerimiz, İstanbul İl yöneticileri, İBB Başkanı Kadir Topbaş, ilçe ve belediye başkanları, ilçe teşkilat mensupları ile partili ve İstanbullu katıldı.

Gençlerden İstanbul’u “hoca” olarak görmelerini isteyen Ak Parti genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu kongredeki konuşmasında; “İstanbul’un dizinin dibine çökün, her sokağından ders alın, her türbesinde selam durun, her mescidinde namaz kılın, dua edin, her sokağından irfan dersi alın. İşte bu irfan dersini alanlar, İstanbul’u yüceltirler, İstanbul da onları yüceltir. Hep idealleriniz arkasında yürüyün. Size, ‘Bekleyin ve realist olun.’ diyenlere karşı gür sesle ‘Bizim kaybedecek vaktimiz yok’ deyin. Kararlı bir şekilde yürüyün. Bu kararlı yürüyüşü bugüne getiren bütün İstanbul gençlik kolları başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Sayın Şenol Kazancı’ya, değerli kardeşlerim Ömer Faruk Kalaycı’ya, Erkan Kandemir’e ve nihayet Gıyaseddin Gergin kardeşime teşekkür ediyorum.” dedi.

“Dostluğu ve arkadaşlığı için, siyasetteki rehberliği ve dava arkadaşlığı için, kendisinden bu mukaddes görevi devraldığım Gıyaseddin Gergin abime teşekkür ediyorum” diyerek teşekkür konuşmasına başlayan yeni Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş; “2023 hedefleri açısından tarihi önemde bir seçime gidiyoruz. Seçimlere 57 gün var. Bu süreyi en şekilde kullanarak seçimlere hazırlanacağız. Sandıklara, milletin iradesine sahip çıkacak şekilde, var gücümüzle hazırlanacağız. Tüm ilçelerimizi bu hafta ziyaret edeceğiz, yapılması gerekenleri tamamlayıp, gece gündüz demeden 7 Haziran seçim başarısı için koşacağız. Teşkilat mensubu her bir kardeşime emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ