logo

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Görevi Devraldı

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Görevi Devraldı

Ak Parti 7. Olağan İstanbul İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Bayram Şenocak’tan görevi devraldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti 7. Olağan İstanbul İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle, önceki dönem İl Başkanı Bayram Şenocak’tan görevi devraldı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Ak Parti  İstanbul 7. Olağan İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe yaptığı ilk açıklamada, “İstanbul Teşkilatı olarak tarihin huzurunda söz veriyoruz; tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul’u yeniden kazanacağız! Haydi Bismillah! Vira Bismillah! Akıbet tamam inşallah! #İnandığınYoldaYürü” ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ HAREKETİ YÜZLERCE BAŞARIYA İMZA ATTI

“Davalar ve fikirler liderleriyle ve aksiyonlarıyla hayat bulurlar. Aldıkları neticeler ile güç kazanırlar.” Diye konuşan Ak Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe, kongrede, “Geleceğe doğru yeni hedefler koyar, ona göre adım atarlar. Ak Parti hareketi liderinin öncülüğünde, teşkilatlarının fedakarlıklarıyla, geçmişte yüzlerce başarıya imza attı. Bu gün, hareketimizin ilk günkü heyecanını ve ruhunu taşıyarak karşınıza geldik sayın Cumhurbaşkanım. Ancak o ruh ve heyecanı her daim koruyacağımızı da ifade ediyorum. Dünya değişti. Türkiye değişti. Biz bu değişimlerin farkındayız.” Şeklinde konuştu.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENİ

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, devir teslim ile ilgili, “Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen İstanbul 7. Olağan İl Kongremizde görevini devreden Bayram Şenocak Başkanımıza değerli katkıları için teşekkür ediyor, İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe Başkanımızı tebrik ediyoruz.” Paylaşımı yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ