logo

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığına Atama Yapıldı

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığına Atama Yapıldı

Genel Merkez kararını açıklayan AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına Bayram Şenocak’ın atandığını duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda İstanbul İl Başkanlığı’na Bayram Şenocak’ın atandığını belirtti.

Mustafa Ataş, atamayı sosyal medya hesabından, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda İstanbul İl Başkanlığı’na Bayram Şenocak atanmıştır. İstanbul’umuza ve Partimize hayırlı olmasını dilerim” ifadeleri ile duyurdu.

SELİM TEMURCİ İSTİFASINI AÇIKLADI

3 yıldır Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Selim Temurci yaptığı basın toplantısıyla İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

BAYRAM ŞENOCAK KİMDİR?

1978 Trabzon-Of doğumlu olan Bayram ŞENOCAK 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Şu anda aynı üniversitede işletme bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2003 Yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra çalışma hayatına atılan ŞENOCAK, birçok şirkette üst düzey yönetici olarak görev yaptı. Şuanda da ortağı olduğu şirketlerde ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir.

2004-2010 yılları arasında MÜSİAD Genel Merkezde Sektör Kurullarında yönetici olarak çalışmalarda bulunan ŞENOCAK, bu kapsamda birçok organizasyonun düzenleyicileri arasında yer aldı. 2017 yılından bu yana MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve sektör kurulları komisyon başkanı olarak görev yapmaktadır.

Siyasi hayatına 2003 yılında AK Parti Güngören Gençlik Kollarında başlayan ŞENOCAK, 2003-2004 yılları arasında Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, 2009-2012 yılları arasında İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2012-2014 yılları arasında da Avcılar İlçe Başkanı olarak görev yaptı. İlçe Başkanlığı döneminde Avcılar teşkilatı ile birlikte Avcılar için yapılan başarılı çalışmalar neticesinde 2014 yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Evli ve 3 çocuk sahibi olan ŞENOCAK, yüzme, futbol, karate sporlarıyla ilgilenmektedir ve DAN diplomasına sahiptir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ