logo

Ak Parti İstanbul, Kabaktepe: ‘Haydi Bismillah… #İstanbul’

Ak Parti İstanbul, Kabaktepe: ‘Haydi Bismillah… #İstanbul’

Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın yaptığı toplantının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı değiştiği, Şenocak’ın yerine Osman Nuri Kabaktepe’nin geldiği iddia edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nin Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın oluru ile Osman Nuri Kabaktepe adaylığında gerçekleşeceği ifade ediliyor.

İstanbul’da Bayram Şenocak’ın yerine AK Parti İstanbul İl Başkanı, Osman Nuri Kabaktepe olacağı öne sürüldü. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile ilgili bu gelişmenin İl Başkanı Bayram Şenocak’ın sosyal medya üzerinden görevi devredeceği açıklaması üzerine güçlendi.

OSMAN NURİ KABAKTEPE “HAYDİ BİSMİLLAH… #İSTANBUL”

Sosyal medyada bu paylaşımın ardından Osman Nuri Kabaktepe yaptığı paylaşımında: “Haydi Bismillah… #İstanbul” ifadelerine yer verdi.

Kulislerde dolaşan iddialara göre, AK Parti’li 7 ilçe belediye başkanının diğer ilçe belediye başkanlarını da temsilen Erdoğan ile yaptıkları görüşmede Bayram Şenocak’ın performansının İstanbul için yeterli olmadığını söyledikleri ifade ediliyor.

İddiaya göre Esenler Belediyesi’nde yapılan görüşmeye; Erdoğan tarafından davet edilen AK Parti’nin eski ilçe yöneticileri ve il teşkilatında görev alan isimler katıldı.

ERDOĞAN’IN OSMAN NURİ KABAKTEPE’YE: “HAYIRLI OLSUN”

Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Osman Nuri Kabaktepe’ye “Hayırlı olsun” dediği iddialar arasında yer alırken; İstanbul için adı geçen Osman Nuri Kabaktepe; “Haydi Bismillah… #İstanbul” paylaşımı yaparak iddiaları güçlendirdi.

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı için adı geçen; yazar, STK yöneticisi ve siyasetçi Osman Nuri Kabaktepe, 1 Aralık1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu.
Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı oldu, seçilemedi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı. İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyesi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcısı olarak görev yaptı.  2016 yılında Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Kabaktepe, evli ve 2 çocuk babası.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ