logo

AK Parti İstanbul’da 100 Bin Yeni Üye Programı Düzenledi

AK Parti İstanbul’da 100 Bin Yeni Üye Programı Düzenledi

Ak Parti İstanbul, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde “AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye Programı” düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pandemi koşullarlında gerçekleştirilen “AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye” katılım programda konuşan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geleceğe emin adımlarla yürürken, bu güzel program vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Esasen bu programı, 100 bin yeni üyemizin tamamının katılımıyla yapmayı istiyorduk. Ancak salgın şartları sebebiyle bu şekilde sınırlı bir toplantıyla iktifa etmek durumunda kaldık.” Dedi.

COŞKULU KATILIMLA, YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Salgının engellemesinin yürüyüşlerini durdurmayacağını aktaran Erdoğan, “Şu anda bu meydanda bu coşkulu katılımla, yolumuza devam ediyoruz. Gönüller bir olduktan sonra fiziki mesafelerin öneminin kalmadığına inanıyoruz. Bizleri bir araya getiren İl Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyor, Rabb’im muhabbetimizi, dayanışmamızı daim eylesin diye dua ediyorum.” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK AK PARTİ AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ”

Kuruluşundan bugüne İstanbul teşkilatlarında görev alanlara gayretleri, emekleri, sadakatleri için şükranlarını ileten Erdoğan, İstanbul İl Teşkilatının partiye kazandırdığı 100 binin üzerindeki yeni üyeye “Büyük AK Parti ailesine hoş geldiniz” dedi.

AK PARTİ’NİN GÜÇLÜ OLMASI TÜRKİYE’NİN BİRLİĞİ İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP

Sadece üye sayısına göre değil, aynı zamanda temsil kabiliyeti bakımından da açık ara birinci parti olduklarını dile getiren Erdoğan, AK Parti’nin güçlü olması ve güçlü kalmasının Türkiye’nin birlik, bütünlük ve selameti açısından hayati öneme sahip olduğunu kaydederek; “Bu hareket ne kadar güçlenirse Türkiye’nin kalkınma gayretleri de o derece hızlı neticeye ulaşır. AK Parti ne kadar geniş bir kitleye ulaşırsa milletimizin kardeşliği o derece kuvvetlenir. AK Parti özellikle genç kuşaklarla kadrosunu ne kadar tahkim ederse Türkiye’nin geleceği o derece aydınlık olacaktır.” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ