logo

Ak Parti İstanbul’da Selim Temurci Dönemi

Ak Parti İstanbul’da Selim Temurci Dönemi

ak_parti-istanbul-selim-temurciGenel Merkez, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci’nin İstanbul İl Başkan adayı olarak açıklanmasına karar verildi.

Çeşitli kaynaklardan alına bilgiye göre, Genel Merkez AK Parti İstanbul İl Başkanı adayı Dr. Selim Temurci olması kararlaştırıldı.

İstanbul Teşkilatlarında Dr. Selim Temurci’nin ismi büyük bir memnuniyetle karşılandığının ifade edildiğide gelen bilgiler arzsında.

İstanbul gibi mega bir metropol de siyaset yapmanın zorluklarını çok iyi kavrayan ve bu anlamda da AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini Yerel Yönetimler Birim Başkanı olarak sürdüren Temurci, hem genel hem de yerel siyasetin nabzını çok iyi tutarak genel merkezden hep artı puan aldı.

Analitik düşünebilen, sakinliği ve beyefendiliğiyle de çevresinde sevilen vede sayılan Dr. Selim Temurci, 8 Şubat’ta yapılacak olan Ak Parti İstanbul İl Olağan Kongresi’nde tek aday olarak çıkması kesinleşti.

8 Şubat’ta Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak olan İstanbul İl Kongresi’nde Aziz Babuşçu koltuğunu Selim Temurci’ye teslim edecek.

SELİM TEMURCİ KİMDİR?

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Adayı Dr. Selim Temurci 1970 Rize – Çayeli doğumlu.
Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Dr. Temurci, Marmara Üniversitesi’nde ekonomi alanında Yüksek Lisans ve Doktora yaptı.
Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevleri olan Dr. Selim Temurci, halen Köprü Gurubu Derneği’nin de başkanlığını sürdürmektedir.
Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapan Dr. Temurci, dış ticaret, finans ve pazarlama konusunda eğitimler vermektedir.
Dr. Selim Temurci, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevini sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Temurci, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ