logo

AK PARTİ KADINLARINDAN VAN’A KİTAP DESTEĞİ

AK PARTİ KADINLARINDAN VAN’A KİTAP DESTEĞİ

Neslihan Yurtdagül başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları düzenlediği kampanyada toplana kitapları Van Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı Ortaokulu’na gönderdi.

Okul öğretmenlerinden Recep Kabakçı’nın çağrısı üzerin kampanya düzenleyen Neslihan Yurtdagül başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları, Van Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı Ortaokulu kütüphanesinin ihtiyacı olan kitapları tedarik edere okul öğrencilerinin kullanımına sundu.

Van Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı Ortaokulu öğretmeni Recep Kabakçı’nın çağrısı üzerine Ak parti  Ataşehir Kadın kolları  ve Ar-Ge Başkanlığı ortak kampanya düzenledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı desteği ile Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve Ar-Ge Başkanı Fatma Çevik öncülüğünde tedarik edilen 542 hikaye kitabı ve eğitime destek kaynak kitapları Van Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı Ortaokulu Van /Gürpınar’a kütüphane desteği kapsamında kargo ile yolladı.

Kitaplarınm kargoya verilişi sırasında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül teşkilatları aracılığı ile topladıkları kitapları özenle seçtiklerinin altını çizerek; “Geleceğimizin teminatı ve temel taşı olan çocuklarımızın kaliteli eğitim ile hedefe yönelik gelişmesi ve eğitimlerine destek olabilmek için kitaplarımızı mahalle ve ilçe yönetimlerimizle özenle seçip topladık ve yolluyoruz. Van’a can oluruz inşallah”  dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ