logo

Ak Parti Milletvekili Adaylarını STK’lara Sordu

Ak Parti Milletvekili Adaylarını STK’lara Sordu

ak_partiMilletvekili adaylarını belirleme çalışmalarında STK’ları da sürece dahil eden AK Parti, İstanbul’da STK’lara yönelik temayül yoklamasında adaylarını sordu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul’daki tüm sivil toplum kuruluşlarına yönelik olarak yaptığı temayül yoklamasında, STK’lara İstanbul’da kimi milletvekili adayı olarak görmek istediklerini sordu.

4000’nin üzerinde STK Yönetim Kurulu üyesinin oy kullandığı temayül yoklaması, Haliç Kongre Merkezi’nde 23 Mart 2015 tarihinde 09:00-16:00 saatleri arasında  yapıldı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, toplumun her kesimini temsil eden çeşitli dernek, vakıf ve federasyon temsilcilerinin oy kullandığı temayül yoklamasını ziyaret ederek, organizasyonla ilgili bilgi aldı.

AK Parti’de STK’lara yönelik ”temayül” yoklamasında Ak Parti’nin milletvekili aday listelerini belirleme sürecinde STK’lar ile yaptığı temayül yoklamasında aday adayları dışında da isim yazılabiliyor.

STK’lara yönelik temayül yoklaması sonuçları, aday belirleme sürecinde değerlendirilmek üzere Genel Merkeze gönderiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ