logo

Ak Parti Sancaktepe Adil Kandemir İle Devam Ediyor

Ak Parti Sancaktepe Adil Kandemir İle Devam Ediyor

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi mevcut başkan Adil Kandemir’in tek adaylığı ve Yönetim Kurulu listesi ile gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pandemi koşullarında delegelerin katılımı ile gerçekleşen Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Adil Kandemir ile devam kararı çıktı.

Kongrede yapılan oylamada delegenin desteğini alan mevcut başkan Adil Kandemir görevine devam edecek. Adil Kandemir ve listesinden oluşan Yönetim Kurulu üyeleri Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nı 2023 seçimlerine hazırlayacak.

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Adil Kandemir; “Ak Parti Sancaktepe 5. Olağan Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla ile gerçekleştirdik.  Her kongre döneminin yeni bir şahlanış, yeni bir hamle dönemi olduğu bilinciyle; inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.

Kuruluşundan bu güne kadar görev yapan ve yeni dönemde görevi devreden tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.  Vefat eden dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.  Yeni dönemde görev alan arkadaşlarımı tebrik ediyor başarılar diliyorum. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz inşallah. #İnandığınYoldaYürü” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve Fatma Betül Sayan Kaya, İl Başkanı Bayram Şenocak, MKYK Üyeleri, milletvekilleri, İl yöneticileri, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ilçe ve mahalle yöneticileri ile delegelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ