logo

AK PARTİ SOKAK İFTARI SOFRASI İÇERENKÖY’DE

AK PARTİ SOKAK İFTARI SOFRASI İÇERENKÖY’DE

ak_parti_iftar_icerenkoy (0)Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, 3 bin kişi ile İlçe Başkanı Yağcı’nın katıldığı, İçerenköy Mahallesi sokak iftarını Halil Atamavcı ilkokulu Bahçesinde düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Halil Atamavcı İlkokulu Bahçesi’nde düzenlenen ve 3 binin üzerinde katılın olduğu ifade edilen Ak Parti İçerenkö Mahallesi Sokak İftarı Programı’na Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ile birlikte, Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi İsmail Levent, Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve yönetimi, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolu Başkanı Yasin Görgülü ve yönetimi, İçerenköy Mahalle Teşkilat Başkanı ve yönetimi, partililer ve Ataşehirliler katıldı.

İçerenköy Mahallesinde kurulan sokak iftarı ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Bugün akşam Halil Atamavcı İlkokulu bahçesinde düzenlediğimiz İçerenköy Mahallemizdeki sokak iftarımızı yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm İçerenköylü hemşerilerimize ve teşkilat mensuplarımıza Mahalle Başkanımız nezdinde teşekkür ederim” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ