logo

Ak Parti Yenisahra’da Seçim İrtibat Bürosu Açtı

Ak Parti Yenisahra’da Seçim İrtibat Bürosu Açtı

Ak parti yensahra_secim ofisiAk Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Yenisahra Mahalle Temsilciliği Seçim İrtibat Bürosu SKM Başkanı Şengül Karslı ve İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı’nın katılımı ile açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Yenisahra Mahallesi Seçim İrtibat Bütosu’nun açılışına SKM Başkanı Şengül Karslı ile birlikte Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı, Tuncay Gül, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi A. adayları Selami Kaplan, Sevim Soyal, Mustafa Çamyar ve Ak Parti ilçe yöneticileri, partililer ve Yenisahralılar katıldı.

Teşkilat mensupları olarak 5 yıldır omuz omuza ter döktüğümüz günlerden birini yaşıyoruz. Omuz omuza, yan yana mücadele ettiğimiz bu günlerde Yenisahra’nın imarını birlikte yapacağız” diyen Ak parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı; “Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Allaha emanet olun diyorum” dedi.

Ak Parti Ataşehir Belediyesi Üyesi Aday Adayı Mustafa Çamyar, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu ile birlikte yola çıktıklarının altını çizerek; 40 yıldır Yenisahra’da yaşadığını ve Yenisahra’nın sorunlarını bildiğini, çıktıkları bu yolda Yenisahralıların desteğini beklediğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ilçe başkanları Mustafa Naim Yağcı’nın ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’nun selamlarını getirdiğini belirten Ak Parti Ataşehir SKM Başkanı Şengül Karslı, “Ataşehir 5 yılda çok şey kaybetti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız İçerenköy Mahallemizde buluştuğu mitingde Ataşehir Belediye Başkanı İBB Meclisi’nin sadece 3 oturumuna katıldığını söyledi. İzler mazeret üreten değil çözüm üreten olacağız. Şikayet eden değil çözen olacağız. Ataşehir’in imar planlarını biz yapacağız. Bir beş yıl daha Ataşehir kaybetmemeli. Bunlar; “Göbeğini kaşıyan adam” dediler. Bunlar; “Bidon kafalı” dediler. “Dağdaki çobanla benim oyum bir olur mu?” dediler. Ben çoban İbrahim’in torunuyum. Bu millet, efendi değil hizmetkar olan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında mutlaka duracaktır” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ