logo

AK PARTİ’DE NÖBET DEĞİŞİMİ SELAMİ KAPLAN MECLİSTE

AK PARTİ’DE NÖBET DEĞİŞİMİ SELAMİ KAPLAN MECLİSTE

Ak Partili üye Yıldız Pektaş’ın ataması nedeni ile boşalan Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Üyeliğine yedek listede 1.sırada yer alan 17. Sıra adayı Selami Kaplan geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Ak Partili Meclis Üyeleri arasında görev değişim gerçekleşti. Ak Partili üye Yıldız Pektaş’ın memuriyet ataması nedeni ile boşalan Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Üyeliğine yedek listede 1.sırada yer alan 17. Sıra adayı Çankırılı Selami Kaplan geldi. Selami Kaplan Ataşehir Belediye Meclisi’nde Çankırı temsilcisi olarak yer aldı.

Selami Kaplan’ın önünde yedek listenin başında yer alan 16.sıra adayı Yıldız Pektaş ise 1.sıradaki adaylıkla meclis üyeliğine seçilen Hande Bozatlı’nın milletvekili adaylığı gerekçesi ile istifası üzerine Ataşehir Belediye Meclisi üyeliğine gelmişti.

Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği 17. Sıra adayı iken yedek listenin 1’nci sırasında yer aldığı için Yıldız Pektaş’ın istifası üzerine boşalan Ak Partili üyeliğine gelen Selami Kaplan dönem sonuna kadar meclis üyesi olarak görev yapacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ