logo

AK Parti’de ‘Suzan Civan Dağlar’ İlk Kadın İlçe Başkanı

AK Parti’de ‘Suzan Civan Dağlar’ İlk Kadın İlçe Başkanı

ak-suzan_civan_daglar7 Aralık’ta yapılan AK Parti Sultangazi 3. Olağan İlçe Kongresi’ne tek aday olarak giren Suzan Civan Dağlar AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığına seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’un ilçe kongrelerinden Sultangazi’de  7 Aralık’ta Sultangazi Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Ak Parti Sultangazi 3. Olağan İlçe kongresinde başkanlığa Ak Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Suzan Civan Dağlar seçildi. Kongrede, Suzan Dağlar Civan’ın tek listeyle girdiği yönetim kurulu da delegelerin onayını aldı.

AK PARTİ’NİN İSTANBUL’DA İLK KADIN İLÇE BAŞKANI

İstanbul’da ilk Ak Partili kadın ilçe başkanı ve ilk başörtülü kadın ilçe başkan olarak göreve gelen Suzan Civan Dağlar uzun süredir siyasetle uğraşırken İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ile birlikte birçok STK’da yönetici olarak görev aldı. Suzan Civan Dağlar özel bir sağlık kuruluşunda üs düzey yönetici olarak görev yapıyor.

HİZMET İÇİN MİLLETVEKİLİ OLMAK GEREKMEZ

Suzan Civan Dağlar ‘ın ilçe başkalığına seçildiği Ak Parti Sultangazi 3. Olağan İlçe Kongresinde konuşan Nurettin Canikli genel seçimle ilgili değerlendirmesinde, milletin gönlünde yer bulmanın çok önemli olduğunu dile getirerek; milletvekilliğinde 3. dönemini bitirdiğini, millete hizmet için illa milletvekili veya bir makamda olmak gerekmediğini, kendi açılarından bunun bir sınav olduğunu vurguladı.

“Bakalım 12 Haziran’dan sonra millet için aynı çabayı gösterecek miyiz?” sorusunu soran Canikli, 3. dönemini tamamlayan bütün arkadaşlarının bugüne kadar gösterdiği çabaları bundan sonra da canla başla göstereceğini, milletin iktidar yetkisini, Türk bayrağını bütün sıkıntılara rağmen bugüne kadar yere düşürmeyen AK Parti kadrolarına vereceğini söyledi.

SULTANGAZİ’DE BAYRAM HAVASINDA KONGRE

Sultangazi’nin bayram havası içinde bir kongre gerçekleştirdiğini belirten Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır konuşmasında “Bu, herkese örnek olması gereken, demokrasinin gerçekten nasıl olması gerektiğini gösteren, AK Parti’nin ne olduğunu, neden buralara geldiğini gösteren en güzel örnek” ifadesini kullanarak kongrenin güzelliğine dikkat çekti.

07.12.2014 Pazar günü saat 15:00’da başlayan AK Parti Sultangazi 3. Olağan İlçe Kongresi’ne Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Balıkesir Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, bazı komşu belediye ve ilçe başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Sultangazi Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan AK Parti Sultangazi 3. Olağan İlçe Kongresi’nde Suzan Dağlar Civan Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Suzan Dağlar Civan, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığını Murat Atım’dan devir aldı.

Suzan Dağlar Civan Kimdir?

1977 Çankırı doğumlu olan Suzan Dağlar Civan Çankırı da sağlık üzerine eğitimini tamamladıktan sonra 1997 yılında İstanbul’a gelerek Medicalpark Sultangazi Hastanesinde göreve başladı.

Civan, 15 yıldır ayni hastanede üst düzey yönetici olarak görev yapmakta. siyasi hayatı Ak Parti’nin kurulmasıyla il Kadın Kolları başkanı Canan Kalsın yönetiminde kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başladı, Ak Parti İl Dış ilişkiler komisyonunda görev aldı.

Sultangazi’nin ilçe olması ile birlikte Sultangazi Ana Kademe Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olarak görevlendirildi ve Sultangazi İlce Başkan Yardımcılığı Medya Tanıtım Başkanlığı yaptı.

Suzan Civan Dağlar Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Siyasi Ve Hukuki İsler Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Sivil toplum kuruluşlarındaki görevleri; İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Yönetim kurulu üyeliği,  Sultangazi platformu kurucu Yönetim kurulu üyeliği, İstanbul esnaf ve sanatkarlar derneği Yönetim kurulu üyesi başkan yardımcılığı görevini yürütmekte evli ve bir çocuk sahibidir.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ