logo

Ak Parti’den Gazetecilerle Kahvaltılı Kutlama

Ak Parti’den Gazetecilerle Kahvaltılı Kutlama

Ak Parti_gazetecilerAdalet ve Kalkınma Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Ataşehir’deki basın mensupları şerefine kahvaltı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlı Av. Naim Yağcı başkanlığında Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi’nde SKM Başkanı Şengül Karslı, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı, Ak Parti Ataşehir ilçe yöneticileri, Ataşehir ve komşu ilçelerin bazı yerel basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı toplantıda yerel basının sorunları ve Ataşehir’in siyasi gündemi konuşuldu.

Sınırlı olanaklarla çalıştıklarını ifade eden yerel basın mensupları sorunlarının Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticilerinden iktidar partisi olan Ak Parti’nin ve ilgili kurumların yöneticilerine iletilerek çözüme yönelik çalışmalar yapılmasını sağlamak amacı ile desteklerini istediler.

Yerel basının sorunlarının farkında olduklarını dile getiren Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı yerel basının kendileri için öneminin farkında olduklarını, yerel basının Ataşehir’in, Ataşehirlinin sesi olduğunu dile getirdi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ