logo

Ak Parti’den Yenisahra’da Sokakta Toplu İftar

Ak Parti’den Yenisahra’da Sokakta Toplu İftar

Ak Parti, Yenisahra iftarAk Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Yenisahra Mahallesi’nde sokakta Nimetullah Topu’nun katıldığı toplu iftar yemeği verdi. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Yenisahra Mahallesi Barbaros Caddesi’nde gerçekleştirilen toplu iftar yemeği organizasyonuna Yenisahra Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi göstermesi nedeni ile yemek tükenince bir kısım mahalleli iftarını evinde yapmak zorunda kaldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkısı ile  Yenisahra’da düzenlediği sokak iftarına Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetimi ve Yenisahra mahalle temsilcilerinşin yanı sıra çok sayıda Yenisahra Mahallesi sakini katıldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu yaptığı kısa konuşmada, Başbakan Erdoğan’dan getirdiği Ramazan mesajını mahalle sakinlerine iletti. Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Yenisahra Mahalle sakinlerinin Ramazan’ını kutlayıp hayırlara vesile olması dileğini ifade etti.

Düzenlenen organizasyonda mahallelinin gösterdiği yoğun ilgi nedeni ile yemeklerin yetersiz kaldığını, bir kısım mahallelinin yemek alamadan alandan ayrıldığını ifade eden mahalle sakinleri, Yenisahra’da düzenlenecek bir sonraki iftar organizasyonunda yemek sayısının artırılmasını talep ettiklerini söylediler.

Beklediklerinden çok fazla ilgi gördüklerini söyleyen Ak Parti yetkileri ise evlere de yemek götürüldüğüne dikkat çekerek, görünenden çok daha fazla kişiye iftar yemeği servisi yapıldığın belirttiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ