logo

Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri İstifa Etti, MHP’ye geçti

Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri İstifa Etti, MHP’ye geçti

Milliyetçi Hareket Partisi adına Ak Parti listelerinden Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi seçilen Güray Özay ve Muratcan Aydın Ak Parti’den istifa ettiler.

Recep Kenan / itvhaber.com

 Ak Parti listelerinden Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi seçilen Güray Özay ve Muratcan Aydın Ak Parti’den istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçtiler.

MECLİS ÇALIŞMALARINI MHP ÜYESİ OLARAK YÜRÜTECEKLER

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı üyeleri Ak Parti ve MHP ortak listesinden Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi seçilen Güray Özay ve Muratcan Aydın Meclis çalışmalarını Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı altında ve MHP’li üye olarak yürütecekler.

İSTİFA EDEN MECLİS ÜYELERİNİN KOMİSYON ÜYELİKLERİ DÜŞTÜ

Ak Parti’den istifa eden Cumhur İttifakı MHP’li Meclis üyeleri Güray Özay’ın Ak Parti adına görev aldıkları komisyon üyelikleri de düştü.

Milliyetçi Hareket Partisi tarafında yapılan komisyon üyeliği teklifleri Ak Parti ve CHP’li üyelerin oyları ve oy çokluğuyla red edildi.

İSTİFA EDİP MHP’YE GEÇENLER YERİNE KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Gündemdeki 4 ve 5. Maddelerde yer alan, istifa eden üyeler yerine Ak Parti tarafından Hukuk Komisyonu ve Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna önerilen yeni üyeler, MHP’li üyelerin red oyu, Ak Parti ve CHP’li üyelerin oyları oy çokluğu ile kabul edildi.

Yapılan seçimde Hukuk Komisyonuna Şerafettin Ay; Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna  Fikret Aydınhan oy çokluğu ile komisyonların Ak Partili üyeler olarak belirlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ