logo

Akıllı Yöneticiyseniz, 16 Milyon İnsana Güvenirsiniz

Akıllı Yöneticiyseniz, 16 Milyon İnsana Güvenirsiniz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesleki yeterlilik eğitim programını başarıyla tamamlayan Beyaz Masa çalışanlarına törenle sertifikalarını verdi ve ALO 153 Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve UGETAM’ın iş birliği ile düzenlenen eğitim programını başarıyla tamamlayan Beyaz Masa çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yenibosna’daki Enver Ören Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Mesleki Yeterlilik Sertifikası Töreni”, tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İSTANBUL’DA TÜRKİYE’NİN HER BÖLGESİNDEN İNSANLAR YAŞIYOR

Çalışanlar tarafından hazırlanan filmin gösteriminin ardından İBB Sosyal Hizmetler ve Bağımlılıkla Mücadele Daire Başkanı Yavuz Saltık’ın yaptığı açılış konuşmasından sonra mikrofonu alan İmamoğlu İstanbul’da Türkiye’nin her bölgesinden gelen insanların yaşadığını belirterek, “Böyle bir ortamda, hoş görünün biriktiği ve yeşerdiği bir ortamda, sizlerin bu kurumun adını temsil eden bir belediyenin çalışanı olarak yapmanız gereken en önemli şey, aynı hoşgörüyü, aynı alakayı, ilgiyi yansıtmak. Bu, benim en önemli sorumluluğum ve aynı zamanda sizlere de geçmesini arzu ettiğim duygu.” dedi.

BAŞKAN İMAMOĞLU: “AKILLI BİR YÖNETİCİYSENİZ, 16 MİLYON İNSANA GÜVENİRSİNİZ”

Şehirle ilgili kararları kentte yaşayanlara sorarak vereceklerini belirten İmamoğlu, “Sorma ve demokrasinin o güçlü modellerini ortaya koyma konusunda da sizler, gelecekte bizim öncülerimiz olacaksınız. Bir nevi bize yön vereceksiniz, ışık tutacaksınız. Karar çok kolay: En çok kendine mi güveniyorsun, 16 milyon insana mı güveniyorsun? Böyle bir şehirde akıllı bir yöneticiyseniz, 16 milyon insana güvenirsiniz. Kendi aklını, herkesin aklının önünde tutan bir insanın yaşadığı hiçbir ortama faydası olmaz. Bu konuştuğum hiçbir şeyin, siyasi bir karşılığı yoktur. Bu, insan olmakla, bugünün insanına hitap etmekle alakalı. Bugünün çocuklarının, gençlerinin beklentilerini karşılamakla alakalıdır. Sıfır siyasetle ilgisi vardır; sıfır” dedi.

İmamoğlu, sertifika töreninin ardından Beyaz Masa ALO 153 Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti ve gelen ilk aramayı yanıtladı. Karşında bir anda İmamoğlu’nu bulan vatandaşla İmamoğlu arasında renkli diyaloglar yaşandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ