logo

Akpolat ‘İstanbul’un Seçilmiş Kadın Muhtarlarını Ağırladı’

Akpolat ‘İstanbul’un Seçilmiş Kadın Muhtarlarını Ağırladı’

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu’nun da katıldığı programda İstanbul’un seçilmiş 70 kadın muhtarını ağırladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlçesindeki mahalle muhtarları ile sıkı ilişkilerini sürdüren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kendi muhtarlarıyla yaptığı toplantı yanında Ataşehirli kadın muhtarlarının da arasında olduğu İstanbul’un seçilmiş 70 kadın muhtarı ile bir araya geldi.

Program için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür eden Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu, “Beşiktaş Belediyesi olarak Kadın Muhtarlar Derneğini ağırlayıp hepimize son derece samimi davranıp hediyesini de veren Başkan Rıza Akpolat‘a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.” Dedi.

Kadın Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a çalışmalarında başarılar dilerken, toplantı ile ilgili “Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği başkanı Serpil Erenoğlu’nun da katıldığı programda İstanbul’un seçilmiş 70kadın muhtarını ağırladı. Beşiktaş belediye başkanı sn. Rıza Akpolat, kadın muhtarlar başkanımız sn. Serpil Erenoğlu ve İstanbul Avrupa ve Asya yakası kadın muhtarlarımızla, Beşiktaş’ta bir araya geldik. Kadın muhtarları ağırlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a konukseverliği ve ilgisi için teşekkür ediyoruz.” Şeklinde paylaşım yaptılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ