logo

ALKOLDEN 14 ÖLÜM, 22 KİŞİ ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR

ALKOLDEN 14 ÖLÜM, 22 KİŞİ ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR

sahte-icki -Gözaltına alınan kişi sayısının 19’a yükseldiği İstanbul’daki sahte içki olayında 14 kişi yaşamını kaybetmesine neden oldu. 22 kişi ise hastanelerde yoğun bakımda.

İstanbul’da 14 kişinin yaşamını kaybetmesine neden olan sahte içki olayında gözaltına alınan kişi sayısı 19’a yükseldi. 22 kişinin ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor

İstanbul’da alarma neden olan sahte rakı faciasının bilançosu ağırlaşıyor. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü sahte rakı zehirlenmesi şikâyetiyle toplam 83 kişinin çeşitli hastanelere müracaatta bulunduğunu açıkladı. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, çeşitli özel hastanelerin yoğun bakımında 17, kamu hastaneleri yoğun bakımında 7, üniversite hastanesi yoğun bakımında ise 1 kişi olmak üzere toplam 22 kişinin durumunun ağır olduğu 14 kişinin ise hayatını kaybettiğini bildirdi. Taburcu edilen kişi sayısının 34 olduğu belirtilirken, tedaviyi reddeden hasta sayısının da 6 olduğu kaydedildi.

1000 LİTRE SAHTE İÇKİ BULUNDU

Sahte içki operasyonları diğer illere de sıçradı. Adana’da içki imalathanesine dönüştürülen eve yapılan baskında 100 litre kaçak içki ele geçti.

5000 ŞİŞE PİYASADA

İstanbul’da ölümlere neden olan sahte içki operasyonunu yürüten polis yaklaşık 5 bin şişe ölümcül içkinin piyasada olduğunu tespit etti. Sahte içki operasyonları sonucu bu şişelerden büyük çoğunluğunun ele geçirildiği öğrenildi. Yetkililer vatandaşları uyararak “Ucuz” içkiden uzak durmalarını istedi. Bu arada oğlu tedavi altında olan Nuri Çelik, sahte içkiyle ilgili “Her tarafta leblebi satılır gibi satılıyor. Bunlara bir çare bulsunlar” dedi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ