logo

Amatör Futbolun Ataşehir Adresi ‘Yenisahra Stadı’ Boşaltılıyor

Amatör Futbolun Ataşehir Adresi ‘Yenisahra Stadı’ Boşaltılıyor

İBB, resmi amatör futbol karşılaşmaların yapıldığı Ataşehir Yenisahra Mahallesindeki Yenisahra Stadı’nı 15 gün içinde boşaltılmasını istiyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB, “Kurbağalıdere Yaşam Vadisi” proje alanında kaldığı gerekçesi ile Yenisahra Stadı‘nın 15 gün içinde boşaltılmasını istedi.

İstanbul Ataşehir İlçesi Yenisahra Mahallesinde bulunan TFF resmi amatör futbol karşılaşmaların yapıldığı Yenisahra Stadını 15 gün içinde boşaltılmasını istedi.

Ataşehirweb.com’da yer alan habere göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB), Yenisahraspor‘un karşılaşmalarını oynadığı Yenisahra Stadı’nı 15 gün içinde boşaltılmasını istendi.

 İstanbul Ataşehir ilçesi Yenisahra Mahallesi’nde, resmi amatör futbol karşılaşmaların yapıldığı Yenisahra Stadı’nın 15 gün içinde boşaltılması isteğini içeren tebliğ yapıldı.

İstanbul’da Ataşehir ilçesinde resmi amatör karşılaşmaların yapılabildiği çok az stattan biri olan ve bu kapsamda önemli bir eksiği kapatan Yenisahra Stadı yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) “Kurbağalıdere Yaşam Vadisi” ile toplam 14 kilometre bisiklet yolu, 23 kilometre yürüyüş yolu ve 650 bin metrekare yeşil alan içeren projeyi uygulamaya başlıyor.

 Yenisahra Stadını’nın bulunduğu alanı kapsayan bir proje için uygulama çalışmalarına başlanacağı gerekçesi ile Yenisahra Stadını yıkılacağı ve sahayı kullanan Yenisahraspor’a 15 gün için boşaltmaları için ihbarname geldiği öğrenildi.

Yenisahrasporlu futbolcular da hafta sonu Ataşehir Doğuşspor ile oynadıkları karşılaşma öncesi bu duruma dikkat çekmek için sahaya “Sahamıza dokunma” yazılı pankartla çıktı.

Ataşehir Belediyespor ile birlikte TFF Kadın Futbol Süper Ligi karşılaşmaları da uzun süre Yenisahra Stadı’nda oynanıyordu.

 Haberde yer alan bilgiye göre Yenisahraspor’un önümüzdeki haftasonu kapsamlı bir protesto gerçekleştireceği ve konu ile ilgili basın açıklaması yapması bekleniyor.

Yenisahraspor ile birlikte bölgedeki TFF amatör futbol karşılaşmalarının oynandığı Yenisahra Stadı’nı da kapsayan Kurbağalıdere Yaşam Vadisi Proje alanı:

İBB Kurbağalıdere Yaşam Vadisi Proje alanı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ