logo

‘Anadolu Güvercin Yarışması’nda Dereceye Girenler Kupalarını Aldılar

‘Anadolu Güvercin Yarışması’nda Dereceye Girenler Kupalarını Aldılar

Anadolu Güvercin Yarışması 2022- 2023 sezonu yarışmalarında dereceye giren güvercin sever yarışmacılar MSKM’de düzenlenen törende kupa ve plaketlerini aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Güvercin Yarışması organizasyon başkanlığı tarafından Ataşehir MSKM’de düzenlenen ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katıldığı törenle, 2022- 2023 sezonu dereceye girenlere kupa ve plaketleri verildi.

YARIŞMACILARA KUPALARINI BAŞKANI İLGEZDİ VERDİ

Anadolu Güvercin Yarışması 2021 – 2022 Sezonu Kupa törenine katılarak dereceye giren yarışmacılara kupalarını veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Anadolu Güvercin Yarışması Başkanı Niyazi Yaman‘a nazik daveti için teşekkür eder, kupa kazanan yarışmacıları tebrik ederim.” Dedi.

Anadolu Güvercin Yarışması Organizasyon Başkanı Niyazi Yaman ev sahipliğinde Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi(MSKM)’nde düzenlenen kupa törenine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İBB Kültür Daire Başkanı ve eski Ataşehir Kültür Müdürü Volkan Arslan, Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Cenan Aslan, Ataşehir Belediyesi Danışmanı ve Ataşehir Kastamonulular Federasyon Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, ATABEL Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Özata, İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Birkan Birol Yıldız, Anadolu Güvercin Yarışması katılımcıları ile güvercin sevenler katıldı.

STK OLARAK DEPREMZEDELERE ELİMİZDE GELEN DESTEĞİ VERDİK”

Organizasyon sahibi Anadolu Güvercin Yarışması Başkanı Niyazi Yaman Anadolu Güvercin Yarışması Kupa Töreni açılış konuşmasında, Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dileyerek, STK olarak depremzedelere ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.

KUPA KAZANAN YARIŞMACILARI TEBRİK EDERİM

Güvercin sevenlere verdiği destek içi başkan Niyazi Yaman tarafından teşekkür edilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, dereceye giren yarışmacıları tebrik ederek, “Anadolu Güvercin Yarışması Başkanı Niyazi Yaman’a nazik daveti için teşekkür eder, kupa kazanan yarışmacıları tebrik ederim. Güvercin sevgisi çok farklı bir sevgi. Yaptığınız işin çok kıymetli olduğunu biliyorsunuz.” Dedi.

BÜYÜK BİR FELAKETİN İZLERİNİ YERİNDE GÖRDÜK

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı aday Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ileten Başkan İlgezdi, deprem felaketi ile ilgili açıklamasında, “Ülke olarak bir felaket yaşadık. Deprem felaketi hepimizi derinden üzdü. Bölgeyi gezen biri olarak büyük bir felaketin izlerini yerinde gördük. Allah bir daha yaşatmasın.”  İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ