logo

Anadolu Yakası’nın En Büyük Bahçe Marketi Ataşehir’de Açılıyor!

Anadolu Yakası’nın En Büyük Bahçe Marketi Ataşehir’de Açılıyor!

İBB ile Ataşehir Belediyesi ortak projesi Ataşehir Bahçe Market, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katılımıyla açılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi’nin ortak projesi olan Ataşehir Bahçe Market, İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’nin katılımıyla 16 Haziran Perşembe günü kapılarını açıyor. 7 bin metrekare alan üzerine kurulu Bahçe Market’te çiçek, sebze, meyve, bahçecilik ekipmanları vb. çok sayıda ürün İstanbullulara sunulacak.

Atatürk Mahallesi’nde 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Ataşehir Bahçe Market’te “bahçeye dair her şey” bulunacak. Dış mekân ve iç mekân süs bitkileri, yazlık, kışlık mevsimlik çiçekler, sebze, meyve fideleri gibi birçok ürün ile bahçe ekipmanlarının da satışı yapılacak.

Market içerisinde; kapalı-açık bitki satış ve depolama alanlarının yanı sıra kafe, çocuk parkı, atölye, idari ofisler ve otopark da yer alıyor.

Projeyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj Anonim Şirketi, Ataşehir Belediyesi ortaklığı ile gerçekleştiriyor.

Tarih: 16 Haziran Perşembe

Saat: 11.00

Yer:  Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı N0:1/7 Ataşehir

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ