logo

ANKAmall TSE Onaylı ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ni Aldı

ANKAmall TSE Onaylı ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ni Aldı

Pandemi ile mücadele kapsamında güvenli alışverişe önem veren ANKAmall, aldığı üst düzey koronavirüs önlemleriyle TSE Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Ece Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, aldığı üst düzey koronavirüs tedbirleriyle TSE denetiminden başarıyla geçerek ‘’Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’’ni aldı.

Ankara’nın en büyük ve geniş alanlarına sahip olan ANKAmall, pandemi sürecinin başından itibaren aldığı üst düzey önlemler yanında temiz ve güvenli alışveriş anlayışıyla misafirlerini ağırlıyor.

Alışveriş Yatırımcıları Derneği (AYD) ve Türk Standardları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan işbirliği kapsamında gerekli tüm koşulları sağlayan alışveriş merkezi, aldığı tedbirler neticesinde TSE onaylı COVİD-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip oldu. TSE tarafından hazırlanan COVİD-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda yer alan asansör kullanımı, masalar arası mesafe, tuvaletlerin ve ortak alanların temizliği, dezenfeksiyon işlemlerinin güvenirliği gibi detaylar belge alma sürecinde dikkate alınıyor.

24 saat dezenfeksiyon uygulamalarının yapıldığı AVM’de, misafirlere yüzde 100 temiz hava sağlanıyor; ortak alanlar ile tuvaletler düzenli olarak dezenfekte edilerek personel ve misafirlerin sağlığı güvence altına alınıyor. Üst düzey hijyen faaliyetlerini aralıksız sürdüren ANKAmall, geniş alanlara sahip olmasının sağladığı avantajla sosyal mesafenin de korunmasına azami özen gösteriyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ