logo

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

ABB Başkanlığına adaylığını açıklayan Mansur Yavaş, “Destek olursanız, seçime girip 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanlığı‘na adaylığını açıklayan Mansur Yavaş, “Ankara‘da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya da hakkımız yok. Allah nasip ederse sizler de bize destek olursanız inşallah seçime girip 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum.” Dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ABB Başkanlığı’na yeniden aday olacağını açıkladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere yönelik adaylık mesajında, ”Yeni dönemde de bir devlet adamına yaraşır şekilde rozetsiz başkanlığa devam edeceğim” dedi.

“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, açıklamasında, “Nasip olursa herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de, bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim.” İfadelerine yer verdi.

“5 YIL DAHA SİZLERLE BİRLİKTE OLMAK İSTİYORUM”

Yavaş, “Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara’da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya hakkımız yok. Allah nasip ederse, sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum.” Dedi.

“BU YOLDA BENİMLE YÜRÜMEYE VAR MISINIZ?”

“Bu yolda benimle yürümeye var mısınız?” diye seslenen ABB Başkanı Mansur Yavaş, konuşmasında dinleyenlere, “Hakça, adaletle ve yetim hakkını gözeterek, Ankara’yı hep birlikte bir 5 yıl daha yönetmeye var mısınız? Öğrencinin, çiftçinin, esnafın, emeklinin yanında olup, zorlu ekonomik koşullarda dayanışma ile kentimizi yönetmeye var mısınız?” sorularını yöneltti.

ANKARA’YI ATATÜRK’E YAKIŞIR HALE GETİRECEĞİZ

Mansur Yavaş, hedefini, “Sizlerle gurur duyuyorum. Burada yankılanan gür sesi herkesin duyduğuna yürekten inanıyorum. Ankara’yı Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir hale hep birlikte getireceğiz.” İfadeleri ile açıkladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ