logo

Ankara Büyükşehir Belediyesi Malatya Dayanışma Günleri Başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Malatya Dayanışma Günleri Başlattı

Depremden etkilenen vatandaşlara desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda Malatya esnafını ağırlıyor.

6 Şubat’tan itibaren afet bölgesine desteğini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi depremden zarar gören esnaflara destek olmaya devam ediyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN DEPREMZEDE ESNAFA DESTEK: MALATYA DAYANIŞMA GÜNLERİ BAŞLADI

Depremden etkilenen vatandaşlara desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda Malatya esnafını ağırlıyor.

13-20 Nisan tarihleri arasında ziyarete açık olacak olan ‘Malatya Dayanışma Günleri’ depremzede esnafa destek olmak isteyen Ankaralıların ilgisiyle başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi depremden zarar gören esnaflara destek olmaya devam ediyor.

Depremden etkilenen Malatya esnafına destek olmak için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ‘Malatya Dayanışma Günleri’ ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda ziyarete açıldı.

BÜYÜKŞEHİR İLE MALATYA TİCARET VE SANAYİ ODASI EL ELE

Daha önce Kahramanmaraş esnafını misafir eden ABB ANFA Altınpark Fuar Alanı, şimdi de Malatya Dayanışma Günleri’ne ev sahipliği yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında açılan dayanışma günleri; 13-20 Nisan tarihleri arasında 11.00 ile 23.45 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

MALATYA’DAN 100 ESNAF STANT AÇTI

Ramazan Bayramı öncesi başlayan Malatya Dayanışma Günleri’nde bölgeden gelen 100 esnaf, ürünlerini alışverişe gelen Başkentlilerle buluşturuyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ