logo

Anneler Gününde En Güzel Hediye Kaşıbeyaz’dan!

Anneler Gününde En Güzel Hediye Kaşıbeyaz’dan!

Anneler Günü’nde annenizle güzel bir sofrada yemek yemek istiyorsunuz, Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, en özel lezzetlerini paket servisle en hijyenik ve leziz şekilde sunuyor.

İstanbul’da kebabın marka ismi haline gelen ve yıllar içerisinde sektörünün öncü markalarından biri olan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, koronavirüs dolayısıyla tarihinde ilk defa Anneler Günü’nde masalarında anneleri ve çocuklarını ağırlayamayacak. Annelerin ve çocuklarının bu Anneler Günü’nde de aynı masada mutlulukla yemek yemelerini sağlayabilmek için paket servisiyle yanınızda.

Anneler Günü’nde koronavirüs dolayısıyla annenizin yanına gidemeyeceksiniz, Kaşıbeyaz lezzetleriyle annenize hoş bir sürpriz yapabilir ya da annenizle birlikte Kaşıbeyaz lezzetleriyle mutluluk dolu bir masanın keyfini çıkarabilirsiniz. Yaklaşık 50 yıldır nice Anneler Günü’ne şahitlik eden ve en güzel anlara tanıklık eden Kaşıbeyaz, böylece Anneler Günü’nü yine leziz Kaşıbeyaz lezzetleriyle taçlandırırken, anneleri de yemek yapma telaşından kurtarıyor. Bunun için Kaşıbeyaz Florya’dan paket servis ve baklava servis, Kaşıbeyaz Yeniköy’den paket servis ve baklava servis, Kaşıbeyaz Vadistanbul’dan paket servis ve baklava servis, Kaşıbeyaz Ataşehir Watergarden’dan paket servis ve baklava servis, Kaşıbeyaz Etiler Baklava Shop’tan baklava servisi sunulacak. Çorbadan kebaba, tatlıdan mezeye kadar tüm lezzetler için 0850 441 20 40 telefon hattını aramanız yeterli.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ