logo

Antalya’da Oynanan Turkcell Kadın Futbol Ligi Devam Ediyor

Antalya’da Oynanan Turkcell Kadın Futbol Ligi Devam Ediyor

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu’nda mücadele Antalya’daki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde yapılan 4 karşılaşma ile devam etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde mücadele devam ediyor. Antalya‘daki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde A Grubu’nda yapılan karşılaşmada Beşiktaş A.Ş., Amed Sportif Faaliyetler’i 7-0 mağlup etti.

A GRUBU DİSİPLİNDE

Gruptaki Fatih Vatan Spor – İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor müsabakası, Fatih Vatan Spor 3-0 öndeyken İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor’un ikinci yarıya çıkmaması nedeniyle yarıda kaldı. Bu maç ile ilgili kararı Amatör Futbol Disiplin Kurulu verecek. A Grubu’nda Beşiktaş 6 puanla ilk sırada yer alıyor.

B GRUBUNDA BERABERLİKLER

B Grubu’nda Hakkarigücü Spor, 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. Gruptaki 2. maçta Ataşehir Belediye Spor ile Adana İdmanyurduspor ile de aynı skorla puanları paylaştı.

B Grubu’nda Adana İdmanyurduspor 4 puanla ilk sırada. Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde günün en golcü ismi 3 gol atan Beşiktaşlı İrem Aydın oldu.

C GRUBU KARŞILAŞMALARI

C Grubu’nda Kireçburnu, Dudullu’yu 3-2 mağlup ederken, ALG Spor, Fomget Gençlik ve Spor’u 1-0’lık skorla geçti. Bu grupta ALG Spor 6 puanla ilk sırada yer alıyor.

D GRUBUNDA LİDERLİK PAYLAŞILDI

D Grubu’nda ise Kayseri Gençler Birliği, Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 1-0, Konak Belediye Spor ise Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nü 2-0 yendi. D Grubu’nda Konak Belediye Spor ile Karadeniz Ereğli Belediyespor dörder puanla ilk iki sırayı paylaşıyor.

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde günün en golcü ismi rakip fileleri 3 kez havalandıran Kireçburnu forveti Elanur Laçin oldu.

GRUP MAÇLARI 23 VE 24 NİSAN’DA TAMAMLANACAK

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu grup maçları 23 ve 24 Nisan’da yapılacak karşılaşmalarla tamamlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ