logo

ARDA-FED GENÇLİK KOLLARI ARDAHANLI GENÇLERLE BULUŞTU

ARDA-FED GENÇLİK KOLLARI ARDAHANLI GENÇLERLE BULUŞTU

Arda-fed_genclikArda-Fed yönetimi ile Ardahan Gençlik Platformunu oluşturan gençler ve diğer bölgelerden gençler kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Ardahan gençliği buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

26 Ekim 2014 Pazar günü Arda-Fed (Ardahan dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Yaşar GELER’in başkanlığında Federasyon merkezinde Arda-Fed yönetimi ile Ardahan Gençlik Platformunu oluşturan gençler ve diğer bölgelerden gençler kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda federasyon etkinlikleri arasında yer alan ve gençliğin projelerinden oluşan biz dizi etkinliği hayata geçirme konusunda görüş birliğine varıldı.

Ardahan dernekleri Federasyonu (Arda-Fed) Gençlik Kolları Başkanlığı bünyesinde bir Gençlik Komisyonu kurulması, bu komisyonun Anadolu ve Avrupa Yakalarında gençlik örgütlenmesini sağlamasının karalaştırıldığı toplantıda, 29 Ekim Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıldönümü nedeniyle Kadıköy Bağdat Caddesi’nde yapılacak olan Fener Alaylı Cumhuriyet Yürüyüşü’ne yönetim ve gençler olarak katılım yapılması kararı alındı.

16 Kasım’da yapılacak olan Avrasya Maratonu Halk Yürüyüşüne yine yönetim ve gençlerle el ele kol kola katılım sağlanması konusunda görüş birliğinin oluştuğu  toplantıda, gençlerin federasyon ve Ardahan kamuoyunda daha aktif hale gelmesini sağlamak, kendilerini ifade edebilmelerine olanak tanımak için geliştirecekleri projelerde destek ve yardımcı olmak konusunda hemfikir olundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ