logo

Arif Çayır ‘Her Kesiminin Yanında Olmak İçin Çok Çalışacağım’

Arif Çayır ‘Her Kesiminin Yanında Olmak İçin Çok Çalışacağım’

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP Ilgaz Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Arif Çayır, “Hep Birlikte Daha İleriye…” sloganı ile Ilgaz’da seçim çalışmalarını yürütüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ilgaz’a kazandırılan birçok hizmeti tamamen Ilgaz Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapıldığının altını çizen MHP Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır, bundan sonra da yapacağı çalışmalarla toplumun her kesiminin yanında olmak için mücadele edeceğini kaydederek; “İnşallah bundan sonraki dönemde de Ilgaz’ımızı yüceltmek adına, 7’den 70’e tüm gönüllere taht kurmak ve toplumun her kesiminin yanında olmak için çok çalışacağım. Bana tevdi edilen bu yüce görevin bilincinde olarak vefa borcumu ödemeyi Rabbim bana nasip etsin. Ülkücü Hareket büyük bir ailedir. Allah büyük ailemizin her daim yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

DEĞERLİ DAVA BÜYÜKLERİME HEMŞERİLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNARIM

“HEP BİRLİKTE DAHA İLERİYE…” sloganıyla yürüttüğü seçim çalışmasını başlatan MHP Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin takdirleriyle MHP Ilgaz Belediye Başkan Adayı olarak vazifeme devam edeceğim. Gerek görev süremde gerekse aday adaylığı sürecinde Değerli Dava Büyüklerim, Başkanlık Divanı Üyesi Yöneticilerim, MYK Üyelerim, İl Başkanım, İlçe Başkanım, Belediye Meclis Üyelerim ve Tüm Hemşerilerime göstermiş oldukları teveccüh den dolayı şükranlarımı sunarım.

Ayrıca bu yola çıktığımdan bu yana beni bir an olsun yalnız bırakmayan, her zaman destekleriyle bana moral veren, bu yolda kurşun yiyen ama desteğinden çizgisinden ödün vermeyen, daima dik duran sevgili Eşim Nazhanım Hanıma ve evlatlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

5 YILLIK DÖNEMDE YATIRIMLARI  ÖZ KAYNAKLARIMIZLA YAPABİLMEK NASİP OLDU

Geçmiş olduğumuz 5 yıllık dönem içerisinde erenlerin ve evliyaların yüzü suyu hürmetine, büyüklerimin hayır ve duaları sayesinde Allah’ım bana öyle bir güç kuvvet verdi ki yılan hikâyesine dönen doğalgazın ilçemize getirilmesi, inşaat halindeki belediye hizmet binasının tamamlanarak gerekli değişiklikler yapılıp eğitime uygun hale getirilerek üniversiteye tahsis edilmesi ve üniversitenin ilçemize kazandırılması, modern bir kapalı pazar yeri ve terminal binası yapımı, en son teknolojiye sahip makine ve ekipmanlarıyla donatılmış bir mezbahane yapımı, içme suyu şehir şebekesinin büyük oranda yenilenmesi, ilçemiz merkezine peyzaj çalışmaları içerisinde saat kulesi, mahallerimize park yapımları gerçekleştirilerek Ilgaz’lı büyüklerimizin ve şehitlerimizin isimlerinin verilmesi, mezarlıkların iç ve dış çevre düzenlemeleri, taziye evi, mahalle ve sokaklarımıza 1500 adet çöp konteynırı konulması, nikah salonu yapımı ve burada sayamadığımız birçok hizmeti sizlerinde takdiriyle tamamen öz kaynaklarımızla yapabilmeyi bana nasip etti.

TOPLUMUN HER KESİMİNİN YANINDA OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM

İnşallah bundan sonraki dönemde de Ilgaz’ımızı yüceltmek adına, 7’den 70’e tüm gönüllere taht kurmak ve toplumun her kesiminin yanında olmak için çok çalışacağım.

Bana tevdi edilen bu yüce görevin bilincinde olarak vefa borcumu ödemeyi Rabbim bana nasip etsin. Ülkücü Hareket büyük bir ailedir. Allah büyük ailemizin her daim yardımcısı olsun. Saygı ve Sevgilerimle… Arif Çayır, MHP Ilgaz Belediye Başkan Adayı

MHP ILGAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARİF ÇAYIR KİMDİR?

20.10.1956 tarihinde Çankırı İli, Ilgaz İlçesi, Aşağı Bozan Köyü’nde doğan Arif Çayır, İlkokulu Ilgaz’da, ortaokul ve lise öğrenimini ise Ankara’da tamamladı. Yüksek öğrenimini “Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Tarih Bölümü”nden mezun olarak tamamladı.

24.12.1975 tarihinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde işe başladı. Başarılı çalışmaları neticesinde; 1985 yılında Tıp Fakültesine bağlı olarak yeni kurulan ve hizmete açılan İbn-i Sina Hastanesi’nde görevlendirildi. 04.07.1985 tarihinde “Şef”, 02.04.1986 tarihinde “Hastane Müdür Yardımcılığı”na atandı.

08.04.1995 tarihinde ise Türkiye’ nin en büyük hastanesi olan İbn-i Sina hastanesine Hastane Müdürü olarak atandı. Görevini 2013 yılı Aralık ayına kadar başarı ile sürdürdü. Arif ÇAYIR, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı iki defa ödül aldı.

Arif Çayır, 2014 Yılı yerel seçimlerinde Ilgaz halkının takdirleriyle Belediye Başkanlığına seçilmiş ve görevine devam etmektedir.

Sosyal faaliyetlerdeki katılımı ve etkinlikleri ile öne çıkan bir çok STK’da görev alan Arif Çayır; Ankara Çankırılılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Ankara Ilgaz  Dernekler Birliği Kurucu Üyesi ve Danışma Kurulu Üyesi, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Danışma ve Onur Kurulu Üyesi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalkındırma Derneği Üyesi, Ankara Binicilik İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP ILGAZ Belediye Başkan Adayı olarak atanan Arif ÇAYIR evli ve iki çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ