logo

ARİF KUŞÇU ‘SİYAD’A KURUMSAL KİMLİK KAZANDIRACAĞIM’

ARİF KUŞÇU ‘SİYAD’A KURUMSAL KİMLİK KAZANDIRACAĞIM’

SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, şölen havasında geçeceğini söylediği genel kuruluda seçilirse eğitime yatırım yapacağını, SİYAD’a kurumsal kimlik kazandıracağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sinop Gerze Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gerze Yaşlılar Evi inşaatına destek amacıyla Ataşehir’de düzenlenen destek gecesinde Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a adyalığı ile ilgili açıklamalar yapan Ataşehir Belediyesi Meclis ve Encümen Üyesi, SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, yurt ve burs temini ile eğitime katkı yapacaklarını, SİYAD’a kurumsal kimlik kazandıracaklarını kaydetti.

Şölen havasında geçeceğine işaret ettiği Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Kurulunun Maltepe’deki Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde 19 Mart Pazar günü yapılacağını kaydeden Ataşehir Belediyesi Meclis ve Encümen Üyesi, SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, kim kazanırsa kazansın, kazananı SİYAD’ın, Sinop ve Sinopluların olacağına işaret etti.

DELEGELERİN KARARINA SAYGILIYIZ

SİYAD Genel Başkalığına adaylığını açıklayan Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, SİYAD’ın siyasi parti gibi çalışan delege sistemi olduğunu kaydederek; şube üyelerinin delegeleri seçtiğini, delegelerin de genel başkanı seçtiğini, iradelerine güvendiği delegelerin 4 aday arasındaki tercihlerine, verecekleri kararlarına saygılı olacağını, seçilen kim olursa olsun birlikte çalışacağını vurguladı.

SEÇİLENİN YANINDA OLACAĞIZ

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Kuruluna kendisiyle birlikte birbirinden değerli 4 Genel Başkanı Adayı ile gidildiğini ifade eden SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, hepsi birbirinden değerli bu 4 adaydan kim seçilirse seçilsin diğerlerinin, seçilen yeni genel başkanlarının yanında olacaklarını, birlikte Sinop ve Sinoplulara hizmet etmeye devam edeceklerine inandığını söyledi.

SİYAD GENEL KURULU 19 MART’TA

Anadolu yakasında 13 şube ve bir de genel merkezi olan Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) 19 Mart’ta yapılacak olan Olağan Genel Kurulda yeni genel başkanını seçecek.

SİYAD’A KURUMSAL KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ

SİYAD Genel Başkan adaylarından Ataşehir Belediyesi Meclis ve Encümen Üyesi Arif Kuşçu, 19 Mart’ta yapılacak Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Olağan Kongresinde seçilmesi halinde genel merkezde ve şubelerine kurumsal kimlik kazandıracak tasarım çalışması yaptırmayı planladığını, yapılacak çalışma ile ortaya çıkan kurumsal kimliğe bütün şubelerde uyulmasını sağlayacaklarını kaydetti.

HEDEFİM ÖĞRENCİLER İÇİN YATIRIM YAPMAK

19 Mart’ta yapılacak olan SİYAD Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa adat olduğunu açıklayan Arif Kuşçu, seçimi kazanır da yönetime gelirse; çalışmalarını vakıflaştırarak bir çatı alında toplamayı planladıkları derneklerin gücünü birleştirerek geleceğin teminatı öğrenciler için yatırım yapmayı hedeflediğini kaydetti.

EĞİTİME YURT VE BURSLA KATKI

Vakıflaşmanın verdiği bütünleşme ile eğitime katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, bu kapsamda yapmayı planladıkları çalışmayı; “Memleketimizden gelip İstanbul’da eğitim hayatını güçlükle sürdürmeye çalışan öğrencilerimiz için yurt yapmayı istiyoruz. Dernekleşmenin, birliğin ve dayanışmanın verdiği güçle eğitim gören öğrencilere burs vermek hedeflerimiz arasında” şeklinde açıkladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ