logo

AtaEğitimDer Kahvaltıda Eğitim Gönüllülerini Buluşturdu

AtaEğitimDer Kahvaltıda Eğitim Gönüllülerini Buluşturdu

Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer), burs ve eğitime destek veren eğitim gönüllüleri ve davetlilerin katıldığı geleneksel “Eğitime Destek” programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) “Eğitime Destek” amacıyla eğitime katkı ve öğrencilere burs veren eğitim gönüllülerini kahvaltıda buluşturdu.

Eğitimde fırsat eşitliği” hedefi ve “Bir Çocuk Gülerse, Dünya Değişir” sloganıyla bir araya gelen eğitime destek gönüllülerinden oluşan Ataşehir Eğitim Derneği(AtaEğitimDer) “Eğitime Destek” amacıyla eğitime katkı ve öğrencilere burs veren eğitim gönüllülerinin katıldığı kahvaltı programı düzenledi.

GENÇLERİN YETİŞMESİNE KATKI VEREN GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR

Yurdun değişik bölgelerinde 21 adet Zübeyde Hanım Kütüphanesi kazandırdıklarını kaydeden AtaEğitimDer Başkan Zuhal İlgün Çakır, derneğin kız çocukları ağırlıklı olarak üniversite ve lise öğrencilerine burs sağlayarak eğitim desteği verdiklerini kaydetti. Çocuklarımızın geleceğimiz olduğuna işaret eden AtaEğitimDer Başkanı Çakır, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın yarının büyükleri olduğunu vurguladığı konuşmasında, geleceğin güvencesi gençlerin yetişmesine katkı veren gönüllülere teşekkür etti.

YOKSUN, ÇALIŞKAN KIZ ÇOCUKLARINA EĞİTİM DESTEĞİ

 “Bir Çocuk Gülerse, Dünya Değişir” sloganıyla eğitime destek amaçlı yardımseverleri bir araya getirmek için eğitim gönüllüler tarafından kurulan Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer), kimsesiz ve maddi olanaktan yoksun, çalışkan kız çocuklarının ağırlıkta olduğu öğrencilerin eğitimlerine katkı sunma amacıyla çalışmalar yapıyor.

“DESTEKLERİNİZLE DAHA ÇOK KIZ ÇOCUĞUMUZA ULAŞACAK, DAHA ÇOK KÜTÜPHANE AÇACAĞIZ”

Beş yıl önce aynı mekanda eğitime destek amaçlı ilk dernek yemeğini düzenlediklerini hatırlatan Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) kurucu başkanı Turgay Kılıç, “Beş yıl önce beş çocuğumuza burs vermeyle ve beş adet kütüphane ile başlamıştık. Bu gün 21. Kütüphanemizi açtık. Desteklerinizle daha çok kız çocuğumuza ulaşacak, daha çok kütüphane açacağız.” Dedi.

“EĞİTİME DESTEK” AMAÇLI ETKİNLİKLERDE “EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ” BULUŞUYOR

Aydınlık gelecek için laik ve bilimsel eğitimin sağlanması ile birlikte çocuklara sosyal, kültürel ve sportif eğitimlerin de verilmesi doğrultusunda çalışmalar yürütme hedefiyle çalışmalar yapan, bu kapsamda birçok okula kütüphane kazandıran Ata Eğitim Der, gelirli derneğin destek çalışmalarına kaynak yaratmak amacıyla geleneksel hale getirdiği ve “Eğitim Gönüllüleri” tarafından yoğun ilgi gören “Eğitime Destek” amacıyla etkinlikler düzenliyor.

Ataşehir Eğitim Derneği’nin (AtaEğitimDer), “Kız Çocuklarını Okutalım” projesi kapsamında eğitim gönüllülerini buluşturduğu “Eğitime destek” amaçlı düzenlenen kahvaltı programına AtaEğitimDer (Ataşehir Eğitim Derneği) kurucu başkanı Turgay Kılıç, AtaEğitimDer Başkan Zuhal İlgün Çakır ve yönetimi, üyeleri ile birlikte; CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe yönetim, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Sevgi Uluğ ve Selami İğrek, Ataşehir DEVA Partisi ilçe yöneticileri, İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil, Yeni Çamlıca Mahalle Muhtarı Hasan Özdemir, Fetih Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Şimşek, Gönlümüz Bir El Ele derneği başkan Şenay Günaydın ve yönetimi, STK temsilcileri, eğitim gönüllüleri ile davetliler katıldı.  

AtaEğitimDer “Eğitime Destek” amaçlı kahvaltı programında eğitim gönüllüleri ile eğitime destek verenlere teşekkür plaketi verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ