logo

AtaEğitimDer Uzaktan Eğitime Bilgisayar Desteği Yapıyor

AtaEğitimDer Uzaktan Eğitime Bilgisayar Desteği Yapıyor

Eğitim gönüllüleri tarafından kurulan Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer), Kovid pandemisi nedeniyle uzaktan eğitimdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar tedarik ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bilgisayar ihtiyacının ortaya çıkması ile birlikte harekete geçen Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer), bu kapsamda üyelerinden tedarik edilen 3 bilgisayarı ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.

Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) yönetiminden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Derneğemize bilgisayar için talep gelmeye başlayıp, zaten farkında olduğumuz bir ihtiyaç olunca, bilgisayarsız çocuğumuz kalmasın diyerek; ulaşabildiğimiz kadar öğrenciye ulaşmayı planladık. Bu anlamda bir mektup ile bilgisayar bağışı yapabileceğimizi düşündüğümüz kurum ve kişilere amacımız ve talebimizi bildirdik. Bir hafta olmadan dört bilgisayar bağışı yapıldı. Bakımını yaptırıp kullanılabilir olduğunu tespit ettirdiğimiz üç bilgisayarı başvuran öğrencilerimize teslim ettik. Devamı da gelecek mutlaka.” İfadelerine yer verildi.

“Bir Çocuk Gülerse, Dünya Değişir” sloganıyla, eğitime destek amaçlı yardım severleri bir araya getirmek için bir grup eğitim gönüllüsü tarafından kurulan Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer), kimsesiz ve maddi olanaktan yoksun, çalışkan kız çocuklarının ağırlıkta olduğu öğrencilerin eğitimlerine katkı sunuyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ